Αναστόπουλος στη ΔΡΤ: «Πετύχαμε το απόλυτο στις εξετάσεις διαιτησίας, δεν πιστεύω να γίνουν τοπικά πρωταθλήματα»

Πέμπτη, 1 Απριλίου 2021 00:00

Ο Δήμος Αναστόπουλος, Πρόεδρος επιτροπής διαιτησίας ΕΠΣ Αρκαδίας, μίλησε στην Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης για τα αποτελέσματα των εξετάσεων της σχολής διαιτησίας.

Οι δηλώσεις του στον Κώστα Μακαρούνη:Για τις επιτυχίες στη σχολή διαιτησίας: «Ξεκίνησε η σχολή αργότερα λόγω κορονοϊού με τη συμμετοχή εφτά ατόμων τα οποία είχαν απόλυτη επιτυχία και είμαστε ευχαριστημένοι για το γεγονός και τους δίνω συγχαρητήρια. Το δυσάρεστο είναι ότι δεν έχουμε αγώνες για να κάνουν πράξη όσα έμαθαν».

Για τους Αρκάδες διαιτητές: “Πάντα η Αρκαδία είχε επιτυχίες στις Εθνικές κατηγορίες. Είμαστε μία Ενωση με λιγότερες ομάδες αλλά πάντα βγάζουμε πολλούς και καλούς διαιτητές. Είχαμε και έχουμε καλή πάστα διαιτητών. Σε τοπ επίπεδο έχουμε τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο, τον Τρύφωνα Πετρόπουλο, τον Τριανταφύλλου και προχωράμε σε Superleague 2 που είναι ο Βεργέτης, ο Κόκορης και φυσικά και άλλα παιδιά σε όλες τις κατηγορίες, όπως στη Γ΄Εθνική”.

Για το πώς γίνεται η επιλογή διαιτητών και βοηθών: “Στην αρχή όλοι ξεκινούν ως βοηθοί και μετά μπαίνουν ως διαιτητές. Μετά γίνεται η επιλογή με συζήτηση και φυσικά με τα προσόντα που έχει ο καθένας”.

Για τα τοπικά πρωταθλήματα: “Δεν έχουμε κάτι επίσημο, αλλά δεν πιστεύω πως θα ξεκινήσουν τα τοπικά πρωταθλήματα”.