Ανατρεπτικό show από τον Toni Sfino στο αποκριάτικο πάρτι της Δημοτικής Ραδιοφωνίας – Τα έσοδα στο κοινωνικό παντοπωλείο!

Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013 16:18

Ο Toni Sfinos και οι Playmates ήρθαν στην Τρίπολη από τη Δημοτική Ραδιοφωνία και έδωσαν ένα «τρελό» show στο music bar “Bailar”, όπως μόνο αυτοί γνωρίζουν!

Τραγούδησαν Ελληνικά και ξένα τραγούδια από τη δεκαετία του ’60 αλλά και νεότερα, προσαρμοσμένα στο ιδιαίτερο στυλ του γνωστού showman.Η εκδήλωση προσέφερε ψυχαγωγία στον κόσμο που γέμισε ασφυκτικά το Bailar και παράλληλα πέτυχε το βασικό σκοπό που ήταν να συγκεντρωθούν χρήματα, τα οποία στη συνέχεια η Δημοτική Ραδιοφωνία θα προσφέρει στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Τρίπολης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Δημοτικό Ραδιόφωνο συμβάλει ουσιαστικά στο να συνεχίσει να λειτουργεί το κοινωνικό παντοπωλείο, που προσφέρει πολύ σημαντική βοήθεια σε συνανθρώπους μας που πραγματικά έχουν μεγάλη ανάγκη και αντιμετωπίζουν σοβαρό βιοποριστικό πρόβλημα.

Οι εκδηλώσεις της Δημοτικής Ραδιοφωνίας πάντως δεν σταματούν εδώ και πολύ σύντομα θα οργανωθεί κι άλλη πολιτιστική εκδήλωση, που θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη…