Αναβάθμιση εγκαταστάσεων του Δημοτικού Σχολείου Βυτίνας με ενέργειες του Δήμου Γορτυνίας

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021 16:34

Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του κτηρίου στον προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Βυτίνας και του Νηπιαγωγείου, ύστερα από ενέργειες της Σχολικής Επιτροπής και του Δήμου Γορτυνίας.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, με την προσωπική φροντίδα και υπό την επίβλεψη του ίδιου του Δημάρχου κ. Στάθη Κούλη, ξεκίνησαν εργασίες βελτίωσης του προαύλιου χώρου του Δημοτικού Σχολείου Βυτίνας και του Νηπιαγωγείου. Ο κύκλος των εργασιών έκλεισε πριν από λίγες ημέρες με την ανακαίνιση των χώρων υγιεινής που χρησιμοποιούνται από τους μαθητές.Ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Βυτίνας, κ. Ιωάννης Καρούντζος, σε άρθρο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Σχολείου, ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο Γορτυνίας, τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου εκπαιδευτικό κ. Σταύρο Χριστόπουλο και όλους τους εμπλεκόμενους των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου. Επίσης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πραγματοποίηση των εργασιών καθώς επρόκειτο για ένα πάγιο και διαχρονικό αίτημα του σχολείου.

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Στάθης Κούλης, δήλωσε σχετικά:

«Η αναβάθμιση του προαύλιου χώρου και η ανακαίνιση των χώρων υγιεινής στο Δημοτικό Σχολείο Βυτίνας θα βελτιώσει την σχολική ζωή και την καθημερινότητα των μαθητών. Όλα τα σχολεία του Δήμου μας έχουν και θα έχουν την αμέριστη προσοχή μας. Στόχος μας είναι να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η συνεργασία μου με τον κ. Καρούντζο ήταν άριστη και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που υλοποιήθηκε ένα αίτημα χρόνων.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Δημοτικό Σχολείο Βυτίνας έχει στη φαρέτρα του σειρά διακρίσεων και βραβείων από διεθνείς διαγωνισμούς. Το 2019, η μαθητική ομάδα του Vytina Aerospaceκέρδισε μια σπουδαία διάκριση σε διαγωνισμό του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος.

Θέλουμε τα σχολεία μας να είναι φορείς καινοτομίας και τα παιδιά μας να προοδεύουν χάρη στους αξιόλογους εκπαιδευτικούς που διαθέτουμε στο Δήμο Γορτυνίας. Η δική μας αρμοδιότητα είναι να δίνουμε λύσεις στα πρακτικά τους προβλήματα και να προάγουμε το έργο τους, με όλες μας τις δυνάμεις.»

Δείτε το άρθρο του Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Βυτίνας, κ. Ιωάννη Καρούντζου εδώ: https://dhmotiko-vytinas.blogspot.com/2021/02/blog-post.html