Αναβλήθηκε και πάλι η συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020 20:29
Φωτογραφία από τα παρόντα μέλη στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης

Για δεύτερη φορά δεν συνεδρίασε η Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης. Η συνεδρίαση που είχε προγραμματιστεί για τις 7:30 το απόγευμα της Τετάρτης 30 Σεπτεμβρίου, δεν πραγματοποιήθηκε αφού δεν συγκεντρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός μελών.

Η προηγούμενη ματαίωση της συνεδρίασης ήταν στις 25 Σεπτεμβρίου.Αναμένεται να βγει πρόσκληση για επόμενη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί εκ των πραγμάτων με όσα μέλη θα είναι παρόντα.

Δείτε την πρόσκληση που είχε σταλεί με τα θέματα ημερήσιας διάταξης

Μετά τη ματαίωση της κατά την 25η Σεπτεμβρίου 2020 συνεδρίασης του Συμβουλίου της Κοινότητας Τρίπολης, ύστερα από την υπ’ αριθμ. 108/21-9-2020 πρόσκληση συνεδρίασης, επειδή δεν υπήρξε απαρτία, καλείσθε να προσέλθετε σε νέα δημόσια συνεδρίαση την 30η Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης (Εθνικής Αντίστασης 43), με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης που περιέχονται στην προηγούμενη πρόσκληση, ήτοι:

  1. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «Επιχείρηση αναψυχής – Επιχείρηση μαζικής εστίασης παρασκευής και προσφοράς πρόχειρου γεύματος», στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με την επωνυμία «Μπαφές Αθανάσιος και Σια Ε.Ε.» που βρίσκεται επί της οδού Μαλλιαροπούλου 13 στην Τρίπολη.
  1. Παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κατάστημα «Επιχείρηση μαζικής εστίασης πλήρους γεύματος – Επιχείρηση προσφοράς κατά κύριο λόγο οινοπνευματωδών ποτών» ιδιοκτησίας της εταιρείας «Γεύματα Τρίπολης Ο.Ε.» που βρίσκεται επί της πλατείας Αγ. Βασιλείου αρ. 5 στην Τρίπολη.
  1. Γνωμοδότηση σχετικά με την εκμίσθωση του καταστήματος με αριθμό 5 που βρίσκεται στη δημοτική αγορά στην πλατεία Βαλτετσίου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ