Άνετη νίκη του Συλλόγου Δρομέων απέναντι στον Πελασγό

Σάββατο, 2 Μαρτίου 2019 22:48

Το απόγευμα του Σαββάτου 2 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης η ομάδα του Συλλόγου Δρομέων υποδέχθηκε την αντίστοιχη ομάδα του Πελασγού στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Μια αναμέτρηση στην οποία και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη, με τους «Τριπολίτες» ωστόσο να θέλουν περισσότερο το ροζ φύλλο αγώνος με σκοπό να διατηρήσουν το σαφές προβάδισμα στην κορυφή από τον δεύτερο.Αγωνιστικά μετά το πρώτο πεντάλεπτο η ομάδα του Συλλόγου Δρομέων ανέβασε κατακόρυφα απόδοση και με λύσεις στην επίθεση κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ. Η ομάδα του Πελασγού είναι αλήθεια ότι αντιμετώπισε προβλήματα στην επίθεση με αστοχία και αρκετά λάθη που δεν της επέτρεψαν να διατηρηθούν μέσα στο παιχνίδι. Από την άλλη οι Δρομείς βασιζόμενοι στην καλή αμυντική λειτουργίας τους, ουσιαστικά έλεγξαν απόλυτα το ματς και έφτασαν εύκολα στην τελική επικράτηση με σκορ 68-38.

Οι δύο προπονητές από ένα σημείο και μετά, με την αναμέτρηση να έχει κριθεί, έδωσαν σημαντικό χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του πάγκου και σε παιδιά με μικρό χρόνο συμμετοχής.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δούβρης, Ντάσης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-9 (Α’), 34-21 (Β’), 55-30 (Γ’), 68-38 (Δ’).

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ (Ηλίας Μπαλής): Χατζόπουλος 11(1), Αϊβαλής, Καλούλης 4, Μιχαλακόπουλος 2, Πετρίδης 2, Κλεφτάκης 13, Σακελλαράκος 7, Σινανάι, Κοσκινάς 6(2), Μπουρής 8(2), Καρλής 9, Κουτσούγερας 4.

ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΚΟΜ (Γιώργος Τσατσουλής, Γεωργία Μανιάτη): Αλεξάκης, Χρανιώτης 10(1), Τσιντώνης 3(1), Μπουζαλάς 1, Παπαδόπουλος 2, Δαλάτσης, Κρόκος 2, Αγγελόπουλος 4, Γεωργαντάς 2, Τσίρμπας 9(1), Τσατσουλής 3, Κουρέτας 2.