Ανεξαρτητοποίηση ΠΣ Άγγελου Χρονά από την παράταξη του Περιφερειάρχη Π.Τατούλη

Τρίτη, 20 Νοέμβριος 2018 16:55

Μετά την ανεξαρτητοποίηση της πρώην αντιπεριφερειάρχη Ελένης Παναγιωτοπούλου με επιστολή του δηλώνει την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη “Νέα Πελοπόννησος” του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Μεσσηνίας- Εντεταλμένος για θέματα Δημόσιας Υγείας Άγγελος Χρονάς.

Διαβάστε την επιστολή

Επιστολή-Δήλωση ανεξαρτητοποίησης Περιφερειακού Συμβούλου Μεσσηνίας Άγγελου Χρονά

 

Προς Πρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου

κ.Ηλία Στρατηγάκο

Κοιν: Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη

Μέλη Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου

 

Με την παρούσα επιστολή θέλω να δηλώσω –καταθέσω την ανεξαρτητοποίησή μου από την παράταξη «Νέα Πελοπόννησος» του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη.

Λόγοι πολιτικοί μου επιβάλλουν να προβώ στην ανεξαρτητοποίησή μου από την παράταξη με την οποία εξελέγη Περιφερειακός Σύμβουλος Μεσσηνίας στις περιφερειακές εκλογές του 2014.

Δηλώνω πως μέχρι τη λήξη της θητείας μου θα παραμείνω ως ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος Μεσσηνίας, στη θέση που με έστειλαν οι συμπατριώτες μου Μεσσήνιοι και θα στηρίζω κάθε απόφαση που θα είναι προς όφελος των πολιτών της Πελοποννήσου.

Κλείνοντας την παρούσα δήλωσή μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη για τον ορισμό μου ως Εντεταλμένου Συμβούλου για θέματα Δημόσιας Υγείας στην ΠΕ Μεσσηνίας.

 

Με εκτίμηση

Άγγελος Χρονάς

Ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος Μεσσηνίας