Ανοιχτή Γενική Συνέλευση και κάλεσμα προς όλους από Παναρκαδικό

Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2019 11:09
ΦΩΤΟ: ALEX*F SPORTS IMAGES.

Την διεξαγωγή ανοιχτής Γενικής Συνέλευσης αναμένεται να πραγματοποιήσει σήμερα το απόγευμα στις 19:30 στα γραφεία του γηπέδου η ομάδα του Παναρκαδικού μετά από σχετικής απόφαση της διοίκησης της ομάδας. Μια Γενική Συνέλευση στην οποία απευθύνεται ανοιχτή πρόκληση προς όλους με σκοπό έστω και την τελευταία στιγμή να βρεθεί λύση και η ομάδα να μπορέσει να βρει τα οικονομικά εχέγγυα προκειμένου η ομάδα να καταφέρει να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η απόφαση της ΕΠΟ τη Δευτέρα 02/09 να ενταχθεί ο Παναρκαδικός και η ΑΕΚ Τρίπολης στον 6ο όμιλο με ομάδες της Βοιωτίας, Ανατολικής Αττικής, Ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκανήσων έχει αυξήσει τις οικονομικές απαιτήσεις ως προς το μπάτζετ που θα χρειαστούν οι ομάδες για να συμμετάσχουν στο προσεχές πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Σήμερα θα γίνει μια τελευταία προσπάθεια για εξεύρεση οικονομικής λύσης, δι8αφορετικά είναι πιθανό να υπάρξει επικύρωση της αποχώρησης της ομάδας από το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. 

Χωρίς λύση στο χθεσινό ΔΣ του συλλόγου…

Κατά τη χθεσινό Διοικητικό Συμβούλιο του Παναερκαδικού η συντριπτική πλειοψηφία των μελών επέμειναν στη θέση της ομάδας περί αποχώρησης από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, καθώς τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει τρόπο οι «πράσινοι» να καλύψουν το επιπλέον ποσό του μπάτζετ όπως έχει προκύψει μετά την απόφαση για παρουσία της ομάδας στον 6ο όμιλο.

Το συμπέρασμα από τη χθεσινό ΔΣ που προέκυψε είναι ότι η ομάδα οδεύει όλο και πιο κοντά σε αποχώρηση από τη Γ’ Εθνική και γι’ αυτό η σημερινή Γενική Συνέλευση που ανακοινώθηκε σήμερα το πρωί, αποτελεί μια ύστατη προσπάθεια του Παναρκαδικού να βρει οικονομική λύση προκειμένου να αγωνιστεί κανονικά στο προσεχές πρωτάθλημα.