«Άνοιγμα» δήμου Ναυπλιέων στη Γερμανία για σύσφιξη σχέσεων

Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016 11:04

Συγχαρητήρια επιστολή και συμβολικά δώρα από το Ναύπλιο, απέστειλε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, κ. Δημήτρης Κωστούρος προς τη δημοτική σύμβουλο του Ottobrunn, κ. Andrea Seeböck, υπεύθυνη αδελφοποιήσεων του δήμου Ottobrunn, με την ευκαιρία του ορισμού της ως αντιπροέδρου του Μουσείου «Όθων, βασιλιάς της Ελλάδας» που βρίσκεται στο Ottobrunn.

Παράλληλα, απέστειλε επιστολή στο δήμαρχο του Ottobrun κ. Thomas Loderer όπου τόνισε τους στενούς δεσμούς που συνδέουν τις δύο πόλεις και εξέφρασε την ευχή για περαιτέρω συνεργασία και αμοιβαία υποστήριξη για την επίτευξη κοινών στόχων.Την ανάδειξη των φιλικών σχέσεων του Δήμου Ναυπλιέων με τη Γερμανία και την ελληνογερμανική κοινότητα επιβεβαιώνουν η πρόσφατη επίσκεψη στο Δημαρχείο Ναυπλίου αντιπροσωπείας της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης.

Αξιοσημείωτη είναι και η εκτεταμένη αναφορά στον 3ο Μαραθώνιο Ναυπλίου από το γνωστό δίγλωσσο διαδικτυακό περιοδικό www.Jopa-News.com με έδρα τη Γερμανία.

(Φωτο: Επίσκεψη αντιπροσωπείας της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης στο Δημαρχείο Ναυπλίου και συνάντηση με το Δήμαρχο κ. Δημήτρη Κωστούρο).