Άννα Καλογεροπούλου στη ΔΡΤ: “Η Μυθική Πελοπόννησος δεν κατάφερε, να αποτελέσει έναν αναγνωρισμένο τουριστικό προορισμό” (ήχος)

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021 19:40

Η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κα.Άννα Καλογεροπούλου μίλησε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Μανιατάκο για την τουριστική προβολή της Πελοποννήσου για το 2021.

“Είμαστε αισιόδοξοι, πως η αγορά θα ανοίξει από τον Μάιο και έπειτα. Αν πάνε καλά τα πράγματα η Πελοπόννησος θα πάρει το μερίδιο της τουριστικής πίτας που τι αντιστοιχεί και ακόμα παραπάνω”, ανέφερε μεταξύ άλλων η Καλογεροπούλου, ενώ υπογράμμισε πως, πρέπει να γίνονται σταθερά και μεθοδικά βήματα στο κομμάτι του τουρισμού.Στην συνέχεια τόνισε: “Η Μυθική Πελοπόννησος δεν κατάφερε, να αποτελέσει έναν αναγνωρισμένο τουριστικό προορισμό, σύμφωνα με πορίσματα ερευνών, που έχουμε στα χέρια μας από τα πανεπιστήμια που είχαν κάνει έρευνες με εντολή της προηγούμενης Περιφερειακής Αρχής. Το branding δεν είναι μόνο το λογότυπο, αλλά ένα συνολικό πακέτο”, ενώ συμπλήρωσε: “Αν κάτι δεν θεωρείται πετυχημένο θέλει διπλάσια προσπάθεια, όταν κάτι έχει αρνητική φόρτιση”

Παράλληλα η κα.Καλογεροπούλου ανέφερε, πως πρέπει να επενδύσουν στην ψηφιακή εποχή.

Κλείνοντας τόνισε: “Αυτός ο τόπος έχει όλα τα καλά. Προτεραιότητα θα δοθεί – γιατί πρέπει από κάπου να αρχίσουμε – στον αρχαιολογικό μας πλούτο και το πολύ μεγάλο καλάθι της μεσογειακής διατροφής”, ενώ αναφέρθηκε στις ενέργειες που έχουν δρομολογηθεί.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη: