Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου στη ΔΡΤ: “Το δίλημμα των εκλογών είναι λαϊκισμός ή σοβαρότητα” (video)

Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019 15:16

“Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να φύγει”, δήλωσε η υποψήφια Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας…

Η κα. Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου φιλοξενήθηκε στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, όπου και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον δημοσιογράφο Δημήτρη Μανιατάκο.Η κα.Ασημακοπούλου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συμφωνία των Πρεσπών, λέγοντας πως η ίδια θα χρησιμοποιεί πλέον τον όρο “Βόρεια Μακεδονία”, ενώ παράλληλα απαντώντας στο τι θα κάνει για το θέμα αυτό η ΝΔ, αν εκλεγεί κυβέρνηση, τόνισε πως “δεν είναι εύκολο να σκίσεις μια συμφωνία, όπως ο κ.Τσίπρας που έλεγε, πως θα σκίσει τα μνημόνια”.

Επιπλέον αναφέρθηκε στην πρόσφατη βράβευση του Αλέξη Τσίπρα – για την προσφορά του στην διεθνή ειρήνη μέσω της Συμφωνίας των Πρεσπών – δηλώνοντας, πως την τρομάζει το γεγονός “πως βλέπει τον πρωθυπουργό πρόθυμο, να λύσει και άλλα ζητήματα “. “Ο κ.Τσίπρας είναι επικίνδυνος. Πρέπει να φύγει”, τόνισε.

Τέλος μίλησε για το θέμα των ιδιωτικών πανεπιστημίων, της εκκλησίας, αλλά και για τα όσα έχει καταγράψει η ίδια από την συναναστροφή της με τους πολίτες, αναφέροντας μάλιστα χαρακτηριστικά, πως η κοινωνία είναι “μια χύτρα έτοιμη να σκάσει”.