Ανοίγει τις “πύλες” του το Κοινωνικό Ιατρείο του δήμου

Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013 05:32

Τη Δευτέρα ανοίγει τις πόρτες του προς τους πολίτες το “Κοινωνικό Ιατρείο” του δήμου Τρίπολης, που στεγάζεται στο κτήριο του νέου δημαρχείου.Σε συνέντευξη που παραχώρησε την Πέμπτη η υπεύθυνη Κοινωνικής Πρόνοιας του δήμου Τρίπολης, κ. Μαρία Εικοσιδέκα, ανέφερε ποια έγγραφα χρειάζονται να έχουν οι πολίτες για λαμβάνουν ιατρική περίθαλψη από τους εθελοντές γιατρούς, οι οποίοι ήδη έχουν καλύψει τις πιο πολλές θέσεις, έτσι ώστε να εξυπηρετούν οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας κι αν έχουν οι πολίτες.

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες, για να αποκτήσουν κάρτα με την οποία θα έχουν πρόσβαση στο Κοινωνικό Ιατρείο, θα πρέπει να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ήτοι την ταυτότητά τους, υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είναι ασφαλισμένοι σε κάποιον φορέα, το εκκαθαριστικό της εφορίας και το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. Το Ιατρείο θα λειτουργεί με ραντεβού, τα οποία θα κλείνονται στα τηλέφωνα 2713-60.0418 και 2713-600.417 όπου και θα δηλώνουν τι γιατρό χρειάζονται.

Η κ. Εικοσιδέκα τόνισε επίσης ότι, ο δήμος Τριπόλεως προσφέρει χείρα βοηθείας στους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη, σε μια τόσο δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Νίκος Σαλάκης