Ανοιξιάτικη και Πασχαλινή συλλογή καρτών UNICEF…

Πέμπτη, 29 Μάρτιος 2012 06:06

ΝΕΑ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ UNICEF 2012 

Κάρτες και Δώρα γεμάτα Ζωή 

Με μια νέα μοναδική «Ανοιξιάτικη Συλλογή 2012» καρτών και δώρων, η UNICEF προσκαλεί τους υποστηρικτές της να στηρίξουν το έργο της για τα παιδιά, αγοράζοντας δώρα, κάρτες και λαμπάδες και άλλα ξεχωριστά είδη για το Πάσχα.

Η νέα συλλογή περιλαμβάνει δώρα για μικρούς και μεγάλους: διακοσμητικά αυγά σε νέα αποκλειστικά σχέδια για τη UNICEF, παιχνίδια, κούπες, κεριά, διακοσμητικά και πολλά άλλα πλαισιώνουν το ανοιξιάτικο φυλλάδιο.

Οι ανοιξιάτικες συλλογές καρτών είναι γεμάτες πολύχρωμα λουλούδια, παιδικές κάρτες και κάρτες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως προσκλητήρια στην βάφτιση ή το γάμο. Υπάρχει ακόμα μια χαριτωμένη συλλογή με πασχαλιάτικες κάρτες για να στείλουν οι φίλοι της UNICEF τις ευχές τους στα αγαπημένα πρόσωπα.

Ξεχωριστές είναι οι φετινές λαμπάδες. Διατίθενται σε 22 ιδιαίτερα σχέδια με υπέροχα χρώματα για αγόρια και κορίτσια μικρά και μεγάλα, το ξεχωριστό δώρο που θα κάνει ο νονός και η νονά, ο μπαμπάς και η μαμά και θα χαρίσουν το χαμόγελο στους αγαπημένους μας το βράδυ της Ανάστασης ενώ συγχρόνως θα φωτίσουν τη ζωή χιλιάδων άλλων παιδιών.

Τα έσοδα από την πώληση των λαμπάδων, των καρτών και των δώρων της UNICEF βοηθούν τα παιδιά όλου του κόσμου να επιβιώσουν και να αναπτυχθούν.

Κάθε ενέργειά μας, σε όλο τον κόσμο βελτιώνει τη ζωή των παιδιών. Πρωτοπορούμε στην δημιουργία θετικών αλλαγών προς όφελος των παιδιών με την ενεργή δράση μας σε περισσότερες από 150 χώρες και περιοχές. Κάνουμε ότι καλύτερο για να προστατεύσουμε εκατομμύρια παιδιά από τη βία και την εκμετάλλευση, από το AIDS και άλλες θανατηφόρες ασθένειες, παρέχοντάς τους ποιοτική εκπαίδευση και εξασφαλίζοντάς τους υγεία και σωστή διατροφή.

Η UNICEF εξασφαλίζει ότι όλα τα παιδιά έχουν ίσες ευκαιρίες για να αναπτύξουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους, γι’ αυτό προωθεί την συμμετοχή τους στην οικογένεια και τα κοινά. Δεσμευόμαστε στην προώθηση των βασικών δικαιωμάτων όλων των παιδιών, όπου και άν βρίσκονται και να τους προσφέρουμε ένα μέλλον γεμάτο ζωή.

Τα ανοιξιάτικα είδη UNICEF μπορούν οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες, οι φορείς και οι εταιρίες να τα προμηθευτούν:

Στα Καταστήματα UNICEF

ΑΘΗΝΑ: Ξενίας 3, Πλ. Μαβίλη            

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Δέλλιου 2, Πλ. Συντριβανίου

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: Μιχελιδάκη 19               

ΧΑΝΙΑ: Μπονιαλή 25

και στα Περίπτερα UNICEF:

  • Πλατεία Κοραή (Κοραή & Σταδίου), Αθήνα
  • Golden Hall, Μαρούσι
  • ΙΚΕΑ : Αθηνών (Αεροδρομίου & Κηφισού), Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Ιωαννίνων.

 Πλήρης έκθεση ειδών UNICEF:

Σταθμός Μετρό Συντάγματος (από 1 Απριλίου έως και 3 Απριλίου 2012). Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες, τηλεφωνήστε στο 801 500 12345 όλο το 24ωρο, στείλτε fax στο 210 72 52 555 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της UNICEF www.unicef.gr.