Αντ.Γιαννούλη στη ΔΡΤ για υπόγειο δικαστηρίων Τρίπολης: “Κάποιοι ή δεν γνωρίζουν ή μας εμπαίζουν” (ήχος)

Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021 19:27

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Μανιατάκο μίλησε το απόγευμα της Τετάρτης η Αντωνία Γιαννούλη.

Αρχικά η κα. Γιαννούλη αναφέρθηκε στα 200 χρόνια, που συμπληρώνονται από την επανάσταση του 1821, ενώ σχολίασε και τον τρόπο εορτασμού, κάνοντας και μια αναφορά σε εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί για αύριο στην Αθήνα.Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα των υπογείων του δικαστικού μεγάρου Τρίπολης, όπου είχαν φυλακιστεί αγωνιστές. “Με την Μαντινειακή Συμπολιτεία το φέραμε αυτό πάλι στο προσκήνιο και είχαμε πάρει τότε τις διαβεβαιώσεις από τον Δήμο, πως ο χώρος πέρασε στα χέρια της Δημοτικής Αρχής”, ενώ σχολιάζοντας την αναφορά Νίκα, πως θα φροντίσει να δοθεί ο χώρος στον Δήμο Τρίπολης, τόνισε: “Έχω παραξενευτεί, γιατί τότε ο αείμνηστος Παυλής και ο Αντιδήμαρχος Βρέντας μας είχαν πει, πως έχει περάσει ο χώρος στον Δήμο. Έγιναν μάλιστα και εκδηλώσεις παράδοσης και αιτήματα, για να χρηματοδοτηθούν έργα. Έρχεται τώρα ο κ.Νίκας και μας λέει, πως θα καταθέσει αίτημα να παραχωρηθεί ο χώρος στον Δήμο Τρίπολης. Κάποια από τις δυο πλευρές ή αγνοεί πράγματα ή λέει ψέματα. Ποιος εμπαίζει ποιον; Αν ισχύει αυτό που είπε ο Περιφερειάρχης, θα πω μόνο ουδέν σχόλιο”.

Παράλληλα η κα.Γιαννούλη αναφέρθηκε στις αμφιβολίες για το εάν υπάρχει θέληση τελικά απο τις εκάστοτε δημοτικές Αρχές να σωθούν τα υπόγεια του δικαστηρίου Τρίπολης.

Τέλος αναφέρθηκε στις εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δήλωσε πως θα κριθούν από το έργο που θα κάνουν ως Νομαρχιακή Επιτροπή Αρκαδίας. “Υπήρξα πάντα στρατιώτης του κόμματος ακόμα και όταν αδικήθηκα ή διαφωνούσα με πράγματα. Αν με χρειαστούν θα αγωνιστώ, όπως πάντα ήξερα να αγωνίζομαι με καθαρότητα και συλλογικότητα” ανέφερε απαντώντας σε ερώτημα σχετικά με το εάν η ίδια είναι έτοιμη για εκλογές.

Ακούστε όλη την συνέντευξη: