Άνθρωποι του αθλητισμού στη ΔΡΤ: «Μένουμε σπίτι, κερδίζουμε τον αγώνα!»

Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020 20:45

Ποδοσφαιριστές, καλαθοσφαιριστές, προπονητές, άνθρωποι που κατάγονται από την Αρκαδία ή συνδέονται αθλητικά με αυτήν, ενώνουν τις φωνές τους και μας καλούν να «Μείνουμε σπίτι»!

Η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης ζήτησε ένα μήνυμα από ανθρώπους του αθλητισμού και η ανταπόκριση ήταν άμεση. Μία ατάκα, δύο λόγια στήριξης, κάποιες συμβουλές αλλά ένα κεντρικό νόημα!“Μένουμε στο σπίτι, ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών για να είμαστε στο τέλος νικητές και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί!”

Δημήτρης Κουρμπέλης (αρχηγός Παναθηναϊκού): «Σε αυτόν τον αγώνα πρέπει να είμαστε όλοι νικητές. Μένουμε σπίτι, σεβόμαστε τον εαυτό μας και τους συνανθρώπους μας»

Γιάννης Κώτσιρας (αρχηγός Αστέρα Τρίπολης): «Σε κάθε αγώνα υπάρχουν κανόνες. Εδώ οι κανόνες είναι απλοί. Πειθαρχούμε σε αυτούς για να κερδίσουμε! Μένουμε σπίτι!»

Γιώργος Κυριακόπουλος (Σασσουόλο-Ιταλία): «Μένουμε στο σπίτι για να πανηγυρίσουμε σύντομα όλοι μαζί ξανά».

Στάικος Βεργέτης (προπονητής Νίκης Βόλου): «Μένουμε στο σπίτι για εμάς τους ίδιους και τους συνανθρώπους μας».

Νίκος Λυμπερόπουλος (αρχηγός Παναρκαδικού): «Ακούμε τους ειδικούς! Μένουμε σπίτι για να βγούμε «καθαροί» από αυτήν την δοκιμασία».

Αβραάμ Καλλινικίδης (πρώην παίκτης Αρκαδικού): «Μένουμε σπίτι και παίρνουμε την ευθύνη για τον εαυτό μας, για τον διπλανό μας, για την κοινωνία. Μένουμε σπίτι έτσι ώστε όταν σε λίγες ημέρες βγούμε από αυτό να μην λείπει κανείς από δίπλα μας».

Θανάσης Στάικος (προπονητής Παναρκαδικού): «Μένουμε σπίτι, μένουμε νικητές! Ολοι μαζί σε έναν αγώνα που θέλουμε και μπορούμε να τον κερδίσουμε!»

Γιώργος Καδάς (Δημητσάνα): «Μένουμε σπίτι για το καλό όλων μας και ακούμε προσεκτικά τους ειδικούς. Θα τα καταφέρουμε!».

Γιώργος Κοψαύτης (Πήγασος Άστρους-πρώην αρχηγός Αρκαδικού): «Ακούμε τους ειδικούς και μένουμε σπίτι. Για το καλό όλων μας, ειδικά για τις ευπαθείς ομάδες. Μένουμε στο σπίτι για να ξαναβρεθούμε στα γήπεδα».

Κώστας Καλογιαννίδης (προπονητής Ερμή Μελιγούς): «Τις τελευταίες μέρες όλοι μας περνάμε μια μεγάλη δοκιμασία και καλούμαστε να δώσουμε έναν ακόμα αγώνα, αυτή την φορά όχι έξω στα γήπεδα αλλά μέσα στα σπίτια μας. Πρόκειται για έναν αγώνα υπομονής και η υπομονή είναι αρετή! Κάνουμε υπομονή, ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ».

Γιάννης Αδάμης (Πανθυρεατικός): «Μένουμε σπίτι, μένουμε υγιείς, για να παραμείνουμε μαζί!»

Επιμέλεια: Κώστας Μακαρούνης