Αντικαταστάθηκαν οι μπάρες στην ΕΟ Τρίπολης-Πύργου από την ΠΕ Αρκαδίας

Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2019 18:04
φωτογραφίες από την αντικατάσταση του στηθαίου στο επικίνδυνο σημείο στο ύψος της Καμενίτσας

Γιαννακούρας: Ποτέ δεν θα φτάσεις στον προορισμό σου αν σταματάς να ρίξεις πέτρα σε κάθε σκυλί που σου γαυγίζει – Winston Churchill

Άμεση ήταν η ανταπόκριση από την Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας όσον αφορά το θέμα που προέκυψε στο ύψος της Καμενίτσας στην ΕΟ Τρίπολης-Πύργου με τα συνεχή ατυχήματα λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου.Μετά την επιτόπια επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα, πέρα από την σήμανση, σήμερα Παρασκευή 4 Ιανουαρίου, έγινε αντικατάσταση του στηθαίου που είχε καταστραφεί από τα ατυχήματα (αντικατάσταση μπαρών) και όταν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες θα γίνει τοποθέτηση αντιολισθηρού τάπητα.

Ο κ.Γιαννακούρας με αφορμή και σχόλια που έγιναν για το συγκεκριμένο σημείο και την κριτική που δέχθηκαν ως Περιφερειακή Αρχή σημείωσε: “Όσα σχόλια και αν κάνετε που έχουν άλλο σκοπό εμείς δεν πτοούμεθα αλλά συνεχίζουμε τη δουλειά μας, είτε είναι προεκλογική περίοδος είτε όχι. Άλλωστε, όπως έχω πει πολλές φορές, για μένα η πολιτική είναι προσφορά.

Προχωράμε στην υλοποίηση του έργου της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε μία δύσκολη περίοδο για τη χώρα με τόσα έργα, που δεν είχαν γίνει ούτε στις εποχές των “παχιών αγελάδων”.

Εμείς κοιτάμε μπροστά και δεν σταματάμε και όπως είχε πει και ο Winston Churchill “Ποτέ δεν θα φτάσεις στον προορισμό σου αν σταματάς να ρίξεις πέτρα σε κάθε σκυλί που σου γαυγίζει””

Τέλος ο κ. Γιαννακούρας ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους μηχανικούς, τους χειριστές και το υπόλοιπο τεχνικό προσωπικό της ΠΕ Αρκαδίας για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, νύχτα μέρα, με κίνδυνο ακόμα και της ζωής τους για να κρατήσουν τους δρόμους ανοιχτούς ακόμα και στο τελευταίο χωριό της Αρκαδίας.