Οι αντίπαλοι των Δρομέων στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Α2

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016 19:55

Ρεπορτάζ: Φώτης Αλεξόπουλος

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η κλήρωση των δύο υποομίλων του ειδικού πρωταθλήματος για την άνοδο στην Α2 Γυναικών (Όμιλος Νότου) και ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των αγώνων που θα διεξαχθούν 23-26 Ιουνίου στο Κλειστό Γυμναστήριο του Μετς, οπότε και θα αγωνιστεί η γυναικεία ομάδα του Συλλόγου Δρομέων στην Αθήνα για την διεκδίκηση του εισιτηρίου ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία.Αντίπαλοι της Αρκαδικής ομάδας θα είναι κατά σειρά ο ΑΟ Άργους, ο Βόρειος ΑΟΛ και η πρωταθλήτρια ομάδας της Κρήτης.

Αναλυτικότερα, οι δύο υποόμιλοοι στο Νότιο Όμιλο, καθώς και το πρόγραμμα στους Ομίλους Νότου και Βορρά, έχουν ως εξής:

Α’ ΥΠΟΟΜΙΛΟΣ

1.  ΒΟΥΡΕΙΟΣ ΑΟΛ

2.  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΚΑΣΚ

3.  ΑΟ ΑΡΓΟΥΣ «ΟΙ ΔΑΝΑΟΙ»

4.  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ

Β’ ΥΠΟΟΜΙΛΟΣ

1.  ΠΜΑΣ ΚΟΥΡΟΣ ΣΑΜΟΥ

2.  ΑΕΣ ΘΗΣΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΟΥΔΑΣ

3.  ΓΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ ΛΑΜΙΑΣ

4.  ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ

Την Πέμπτη 23 Ιουνίου (18:00), οι Δρομείς θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του ΑΟ Άργους «ΟΙ ΔΑΝΑΟΙ», την Παρασκευή 24 Ιουνίου (18:00) την πρωταθλήτρια ομάδα Κρήτης, ενώ το Σάββατο 25 Ιουνίου στις 15:00, θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του Βόρειου ΑΟΛ Χίου.

Η ομάδα που θα καταλάβει την πρώτη θέση από κάθε Υποόμιλο, ανέρχεται στην Α2 Εθνική κατηγορία. Οι ομάδες που θα καταλάβουν τη δεύτερη θέση, θα δώσουν αγώνα κατάταξης την Κυριακή 26 Ιουνίου (10:30) για μια θέση επιλαχούσας, σε περίπτωση που προκύψει κενή θέση στην Α2. Τέλος όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στα δύο γήπεδα του ΜΕΤΣ.