Αντωνία Μπαντούνα στη ΔΡΤ: «Στηρίξτε τις προσπάθειές μας μαθαίνοντας “Ποιος σκότωσε τον William?”» (ηχητικό)

Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020 10:44

Η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Θεατρικής Ομάδας Τρίπολης, Αντωνία Μπαντούνα, μίλησε στην πρωινή εκπομπή της Δημοτικής Ραδιοφωνίας για την παράσταση “Ποιος σκότωσε τον William?” που θα ανέβει στο θέατρο Αλσους Αγ. Γεωργίου.

Οι παραστάσεις θα διεξαχθούν στις 3, 4 και 5 Αυγούστου 2020 και η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται στο κατάστημα “Celebrities” (Μητροπολίτη Δανιήλ 3) και στο τηλέφωνο 6976023517.Η κ. Μπαντούνα ανέφερε αρχικά: «Πρόκειται για μία σπαρταριστή κωμωδία όπου μία ερασιτεχνική ομάδα προσπαθεί να ανεβάσει το έργο Ρωμαίος και Ιουλιέτα με ένα σωρό ευτράπελα, αστείες καταστάσεις, που προκαλούν γέλιο. Εχουμε παρουσιάσει ξανά στο κοινό την παράσταση πριν από δέκα χρόνια. Αποφασίσαμε να δώσουμε ένα ευχάριστο θέαμα λόγω των συνθηκών.

Οσο για τις τιμές των εισιτηρίων και την οικονομική στήριξη που χρειάζονται οι σύλλογοι, είπε: «Τα εισιτήρια προπωλούνται και κοστίζουν 10 ευρώ το κανονικό και 5 ευρώ για μαθητές και ειδικές ομάδες. Οσο για την επιβίωση των συλλόγων, προσπαθούμε με την δουλειά μας να επιβιώσουμε, να πληρώσουμε ενοίκια, λογαριασμούς και άλλα. Καλούμε τον κόσμο να μας στηρίξει και εμάς και τις υπόλοιπες προσπάθειες που γίνονται».

Αναλυτικά οι δηλώσεις της κ.Μπαντούνα: