Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων λόγω χιονοπτώσεων!

Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017 10:53

«Προσωρινές ρυθμίσεις οδικής κυκλοφορίας, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών (χιονοπτώσεις παγετός) στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Δ. Α. Αρκαδίας».

Λόγω ότι επικρατούν δυσμενή καιρικά φαινόμενα, που πιθανόν να επηρεάσουν την ασφάλεια των χρηστών του οδικού δικτύου, από την 0χλμ – 17χλμ Τρίπολης – Καλαμάτας , από το 2χλμ έως 18χλμ Τρίπολης και 14χλμ έως 37χλμ Τρίπολης – Πύργου :• Διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχήματα άνω των 3,5 τόνων.
• Υποχρεωτική χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή χειμερινών ελαστικών σε όλους τους χρήστες του αυτοκινητοδρόμου.

Η παραπάνω κυκλοφοριακή ρύθμιση έχει προσωρινό χαρακτήρα και τίθενται σε ισχύ σήμερα (22/12/2017) από την 10.30 ώρα και μέχρι νεωτέρας, ύστερα από αυτοψία που διενεργήθηκε από επικεφαλής αρμόδιων υφιστάμενων Υπηρεσιών μας, σε συνεργασία με συναρμόδιους φορείς (Επικεφαλής Συντονιστής Αποχιονισμού Π. Ε. Αρκαδίας).

Η απόφαση υλοποιείται με την τοποθέτηση κινητών πινακίδων (P–7) (P-27) (P-28) (P-59) και των λοιπών ρυθμιστικών πινακίδων.

Η τοποθέτηση και αφαίρεση των ως άνω κινητών πινακίδων, θα πραγματοποιείται με μέριμνα και ευθύνη του Τμήματος Τροχαίας Αυτ/δρόμων Ανατ. Πελοποννήσου και «ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε.»

Οι παραβάτες θατιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (ΚΟΚ).