Απάντηση Σμυρνιώτη στην συνέντευξη του Κ.Τζιούμη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης

Παρασκευή, 6 Μαΐου 2022 17:54

Την απάντηση του στα όσα δήλωσε σήμερα σε συνέντευξη του στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και την εκπομπή “Επί της ουσίας” ο Δήμαρχος Τρίπολης κ.Κώστας Τζιούμης έδωσε με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα του facebook ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης και νυν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ.Γιάννης Σμυρνιώτης…

Πιο συγκεκριμένα ο κ.Τζιούμης ζήτησε από τον κ.Σμυρνιώτη από τον αέρα της εκπομπή να παρουσιάσει την λίστα με τα έργα που είχε ξεκινήσει ο ίδιος επί θητείας του και τα συνέχισε – ολοκλήρωσε η επόμενη Δημοτική Αρχή (αυτή του Δημήτρη Παυλή).Χαρακτηριστικό απόσπασμα από την δήλωση Τζιούμη: “Θυμάμαι δεκάδες φορές τον αείμνηστο Παυλή, να λέει στον Σμυρνιώτη, ότι δεν άφησες τίποτα και δεν βρήκα τίποτα από εσένα, όταν έφυγες. Τον έχω προκαλέσει πολλές φορές. Ας μας φέρει μια λίστα με τα έργα που είχε ξεκινήσει και τα ολοκλήρωσε ο Δημήτρης Παυλής. Να μας φέρει επίσης μια λίστα με τα έργα που ενέταξε και δεν πρόλαβε να τα ξεκινήσει και τα συνέχισε ο Παυλής…” (δείτε ΕΔΩ αναλυτικα τα όσα είπε)

Στην ανάρτηση – απάντηση του στην προσωπική του σελίδα του facebook ο Γιάννης Σμυρνιώτης αναφέρει:

Πλατεία Άρεως και Κάτω Αγορά στα τέλη του 2010. Αυτή την Τρίπολη παραλάβαμε από τον κ. Κοτσιάνη και την τότε παράταξή σας κ. Τζιούμη το 2010 και σε μια θητεία πραγματικού χρόνου λιγότερου των 3 ετών δηλ. όσο έχετε και σεις μέχρι σήμερα αλλάξαμε την όψη της. Τώρα για τις 40 δημοπρατήσεις έργων – παρεπιπτόντως εμείς κάναμε πάνω από 60 εκ των των οποίων οι περίπου 20 ήταν προϋπολογισμού άνω του εκατομμυρίου – και τα εγκαίνια που θα βαρεθώ να έρχομαι ρίξτε πρώτα μια ματιά στα 2013.anaptyxi.gov.gr, anaptyxi.gov και eyde.ypes.gr για να δείτε την πορεία των έργων του Δήμου μας από το 2011 μέχρι σήμερα και τα ξαναλέμε.