Απίστευτο συμβάν στην Αρκαδία | Έκλεψαν ηλικιωμένη και μετά από μέρες την χτύπησαν

Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2020 20:51

Η 80χρονη νοσηλεύεται με εγκεφαλική διάσειση στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο

Το γεγονός συνέβη στο Αθήναιο Δ.Τρίπολης, στο οποίο και πριν από δύο χρόνια άγνωστοι λήστεψαν και βασάνισαν άλλον κάτοικο του χωριού. Μία υπόθεση που παραμένει χωρίς εξιχνίαση.Ένα απίστευτο γεγονός συνέβη τις μέρες των εορτών στο Αθήναιο της ΔΕ Βαλτετσίου Δ.Τρίπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης ηλικιωμένη, την Παραμονή των Χριστουγέννων, έπεσε θύμα κλοπής από δύο άτομα. Η ίδια βρισκόταν στον κήπο, όταν είδε δύο άτομα στο μπαλκόνι του σπιτιού της και όταν τα ρώτησε τι θέλουν, το ένα εξ αυτών της είπε ότι θέλουν να πουν τα κάλαντα. Όταν τους είπε πως δεν θέλει κάλαντα μπήκαν μέσα στο σπίτι και πήραν δύο ρολόγια, μικρής οικονομικής αξίας, αφού άνοιξαν κάποια συρτάρια. Το ένα από τα ρολόγια βρέθηκε πεσμένο στο δρόμο.

Μετά από κάποιες μέρες, και συγκεκριμένα την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου, πρωινές ώρες, η ηλικιωμένη, βρέθηκε από το γιο της χτυπημένη στο κεφάλι, ενώ φέρει και χτυπήματα στα χέρια και στο λαιμό. Μεταφέρθηκε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται με εγκεφαλική διάσειση και δεν είναι δυνατόν να δώσει στοιχεία για το τι συνέβη.

Μετά το συμβάν, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, γίνονται κάποια απειλητικά τηλεφωνήματα στο σταθερό τηλέφωνο της ηλικιωμένης, κάτι που προκαλεί ερωτηματικά.

Η υπόθεση ερευνάται από την Αστυνομία.