Από την Τρίπολη πέρασαν οι ποδηλάτες του αγώνα Δρόμου Ελευθερίας (+ph, vd)

Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2021 14:10
ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

Λίγο μετά τις 11:30 έφτασαν οι ποδηλάτες που συμμετέχουν στον Μαραθώνιο ποδηλατικό αγώνα Δρόμου Ελευθερίας, στην Αρκαδική πρωτεύουσα ως πρώτο σταθμό αυτής της συμβολικής διαδρομής από την Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας έως την Καλαμάτα.

Τους συμμετέχοντες ποδηλάτες που αξίζει να σημειωθεί ότι συνοδεύουν στη διάρκεια του συγκεκριμένους αγώνα, οχήματα υποστήριξης, εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού και Αστυνομικό όχημα, υποδέχθηκαν στην πλατεία Άρεως, μπροστά από το άγαλμα Κολοκοτρώνη, η Αντιδήμαρχος Τρίπολης αρμόδια για θέματα Πολιτισμού κα Ελένη Καρούντζου, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού και Παιδείας κ. Δημήτρης Μακαρούνης.Στο σημείο υπήρχε ειδικός χώρος στον οποίο οι συμμετέχοντες μπορούσαν να πάρουν νερά και μπανάνες. Οι καιρικές συνθήκες επέτρεψαν στον αγώνα να ξεκινήσει και να εξελιχθεί χωρίς προβλήματα, με τους συμμετέχοντες να μην παραλείπουν πριν συνεχίσουν τον αγώνα να φωτογραφηθούν μπροστά στον ανδριάντα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.

Σύμφωνα με τους συμμετέχοντες η διοργάνωση χαρακτηρίστηκε επιτυχημένη με πολύ καλή οργάνωση, ενώ βάσει των όσων δήλωσε ο υπεύθυνος του αγώνα και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλαβρύτων, θα γίνει προσπάθεια ο συγκεκριμένος αγώνας να αποτελέσει ποδηλατικός θεσμός κάθε χρόνο.