Από το Πράσινο Γορτυνίας ο 35χρονος που σκοτώθηκε σε πλοίο στον Πειραιά

Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2020 10:21

Από το Πράσινο Γορτυνίας καταγόταν ο 35χρονος που βρήκε τραγικό θάνατο, πριν λίγες μέρες, από ηλεκτροπληξία κατά την διάρκεια εργασιών επισκευής στο λέβητα του φορτηγού πλοίου «NODUS» σημαίας Λιβερίας, που ήταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι του Πειραιά.

Ο 35χρονος εργαζόταν σε ιδιωτικό συνεργείο και δυστυχώς παρά την άμεση διακομιδή του στο Τζάνειο Νοσοκομείο δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.Δείτε το Συλλυπητήριο μήνυμα και την ανάρτηση του Συλλόγου των Απανταχού Πρασινιωτών.

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση του θανάτου του Μάριου, γιου της συμπατριώτισσάς μας Αργυρούλας Μετσιοπούλου, και βύθισε στο πένθος όλο το χωριό.
Έχασε τη ζωή του ξαφνικά και αναπάντεχα, εν ώρα εργασίας, από ηλεκτροπληξία αφήνοντας πίσω του την αγαπημένη του γυναίκα, το μικρό του αγγελούδι, την κόρη του, τους τραγικούς γονείς του και τις αδερφές του.
Ο πόνος αβάσταχτος για τους δικούς του, αλλά και για όλους εμάς, καθώς τόσο πρόωρα, βίαια και άδικα κόπηκε το νήμα της ζωής του στα 35 του χρόνια.
Τα λόγια παρηγοριάς είναι ανήμπορα να ρίξουν βάλσαμο στην ψυχή των αγαπημένων του.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας συμπαραστέκεται στο βαρύτατο πένθος της οικογένειας του και εύχεται, μετά από την τόσο σύντομη ζωή του, καλό ταξίδι για τη γειτονιά των αγγέλων.