Αποδυναμώνεται το Αστυνομικό Τμήμα Μεγ/λης-Φεύγουν αστυνομικοί για Καλαμάτα (vid)

Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 15:50

Τον προστάτη τους Άγιο Αρτέμιο τίμησαν οι Αστυνομικοί της Αρκαδίας

Να παρέμβει η φυσική και πολιτική ηγεσία της Αστυνομίας αλλά και η τοπική κοινωνία, ώστε να μην φύγουν αστυνομικοί από το Αστυνομικό Τμήμα Μεγαλόπολης για την Καλαμάτα, ζήτησε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας Γιώργος Οικονομόπουλος, ανήμερα της εορτής του προστάτη τους Άγιου Αρτεμίου.Ο κ.Οικονομόπουλος σε δηλώσεις του μετά το πέρας της Δοξολογίας που τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη για τον Άγιο Αρτέμιο, αφού έδωσε τις ευχές του σε όλους τους Αστυνομικούς για υγεία και δύναμη στο δύσκολο έργο που επιτελούν καθημερινά, αναφέρθηκε στην αποδυνάμωση του Αστυνομικού τμήματος Μεγαλόπολης, αφού, όπως είπε, φεύγουν για την Καλαμάτα 5 αστυνομικοί.

Δήλωσε πως αυτό θα σημάνει αποψίλωση στη δύναμη του αστυνομικού τμήματος και θα ενισχυθεί το αίσθημα ανασφάλειας των κατοίκων της περιοχής.

Τόνισε πως αυτό έγινε γιατί ζητήθηκε η ενίσχυση της Αστυνομίας στην Καλαμάτα μετά και τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στη Μεσσηνία, αλλά δεν πρέπει να ενισχύεται το αίσθημα ασφάλειας, όπως είπε, σε μία περιοχή και να αποδυναμώνεται σε μία άλλη.

Κάλεσε λοιπόν όλους να βοηθήσουν ώστε να μην υλοποιηθεί αυτή η απόφαση που θα έχει συνέπειες για την περιοχή της Μεγαλόπολης.

Δείτε βίντεο από την Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου και τις δηλώσεις του κ.Οικονομόπουλου και του κ.Αντωνόπουλου (Αντιπροέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας).