Απόφαση αγροτών για κλείσιμο του δρόμου στους Μύλους

Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2016 12:10
φωτο αρχείου

Σε κινητοποίηση που περιλαμβάνει αποκλεισμό του δρόμου στους Μύλους, προχωρούν οι αγρότες της Αργολίδας. Η κινητοποίηση θα ξεκινήσει στη 13:00 το μεσημέρι της Κυριακής και δεν γίνεται γνωστό για πόση ώρα θα κλείσει ο δρόμος. Οι αγρότες αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους πως θα μοιράσουν ενημερωτικό φυλλάδιο και πορτοκάλια στους διερχόμενους οδηγούς.

Διαβάστε την ανακοίνωση των αγροτών:Μετά από σύσκεψη της Συντονιστικής των Ανεξάρτητων Μπλόκων Αργολίδας που εδρεύει στο Κουτσοπόδι, αποφασίστηκε συγκέντρωση και κινητοποίηση και καλούνται όλοι οι αγρότες, κτηνοτρόφοι και όλος ο κόσμος, σήμερα,  Κυριακή 7 Φεβρουαρίου και ώρα 13:00 να βρίσκεται με αγροτικά μηχανήματα και αυτοκίνητα ώστε να ξεκινήσει πορεία διαμαρτυρίας με τελικό προορισμό τους Μύλους Αργολίδας.

Πρώτη προσυγκέντρωση, στην είσοδο του Άργους στον Ξεριά

Δεύτερη προσυγκέντρωση, στον κόμβο του Κεφαλλαρίου

Τρίτη προσυγκέντρωση, στον κόμβο του Σκαφιδακιου ή στην έξοδο του δρόμου προς Μύλους, με σκοπό τη διαδοχική ένωση όλων μας και τελικό προορισμό τους Μύλους Αργολίδας, ώστε να αποκλείσουμε την επαρχιακή οδό Τριπόλεως – Άργους και να φωνάξουμε πάλι όλοι μαζί ένα μεγάλο όχι στην εξαθλίωση, όχι στο φορολογικό, όχι στο Ασφαλιστικό.

Επίσης, θα μοιράσουμε στους διερχόμενους ενημερωτικό υλικό με τις θέσεις μας και πορτοκάλια.

Η συντονιστική επιτροπή