Απόφαση για λογιστή στον ΚΕΔΗΤ πήρε το δημοτικό συμβούλιο

Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020 22:23

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, εκτός ημερήσιας διάταξης, ο Δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης, είπε ότι υπήρξε μια ομόφωνη απόφαση της ΚΕΔΗΤ για να έρθουν όλοι οι υπάλληλοι και οι δομές στο δήμο και τόνισε ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με λύση της επιχείρησης.

Ο Δήμαρχος ζήτησε από το δημοτικό συμβούλιο να οριστεί λογιστής για να κάνει έλεγχο από το 2012, που δεν έχει ισολογισμό η επιχείρηση.Ο Νίκος Τσιαμούλος είπε ότι είναι άκαιρο να ανοίξουμε το θέμα τώρα, να το δούμε αύριο και να κάνουμε μια κατεπείγουσα συνεδρίαση.

Ο Δημήτρης Βόσνος είπε ότι εγώ ξέρω πως απασχολούσε όλους τους επικεφαλής να έχουμε μια εικόνα των οικονομικών της ΚΕΔΗΤ για να είναι πιο σίγουρη η απόφαση που θα πάρουμε για το μέλλον της.

Ο Βαγγέλης Γούργαρης είπε ότι μετά από δική μου πρόταση, είναι η απόφαση που πάρθηκε. Είναι ορατό ότι εκείνο που προέχει είναι να αποφασίσει το δημοτικό συμβούλιο ότι άμεσα θα μεταφέρει προσωπικό και δομές στον κεντρικό δήμο. Τα άλλα τα διαδικαστικά θα πάρουν το δρόμο τους.

«Ακόμα κι αν πάμε σε λύση, οι θέσεις εργασίας ορισμένου χρόνου, δεν διασφαλίζονται.» είπε ο κ. Σμυρνιώτης.

Εν τέλει, το συμβούλιο αποφάσισε να οριστεί λογιστής για την ΚΕΔΗΤ.