Αποκλεισμός για τον Ερμή από τον Διαγόρα Βραχνέικων

Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021 19:03
ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

Την ήττα γνώρισε με 3-0 ο Ερμής Μελιγούς για την β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος το απόγευμα του Σαββάτου (11/09) στο Δημοτικό γήπεδο Βραχνέικων από τον τοπικό Διαγόρα και αποκλείστηκε από την επόμενη φάση του θεσμού.

Η Αχαϊκή ομάδα αποδείχθηκε ουσιαστική στο α’ μέρος και στις φάσεις που δημιούργησε κατάφερε να σημειώσει τρία γκολ. Στο 27’ με το Σίδερη, στο 38’ με τον Αλεξανδρή και στο 44’ με τον Γεωργαντόπουλο.Η προσπάθεια του Αρκαδικού συλλόγου έγινε στην επανάληψη, αλλά δεν ήταν δυνατή να ανατρέψει το ευρύ σκορ του πρώτου ημιχρόνου, το οποίο παρέμεινε έως το τέλος και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του Διαγόρα.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ (Α. Ζήκος): M. Mικές, Σαρρής (72΄ Γκολφινόπουλος), Ε. Μικές, Σιδέρης (46΄Παπαδόπουλος), Ν. Βλασόπουλος, Αποστολόπουλος (65΄Τσεκούρας), Θ. Βλασόπουλος, Σταυρόπουλος, Αλεξανδρής, Γεωργαντόπουλος, Σκεπετάρης (65΄Καραμπούλας).

ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ (Κ. Καλογιαννίδης): Κ. Γιαννούσης, Παπαδόπουλος, Πολυμενάκος, Γ. Ράλλιος, Μπίσσιας, Σ. Γιαννούσης, Καδάς (56΄Κοδέλλας), Μπάξτον, Τσιώλης (56΄Π. Σούρσος), Κ. Σούρσος.