ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2011 13:30

Ύστερα από ένα χρόνο απουσίας, ο Δήμος Τρίπολης επανέρχεται και με σύμμαχό του τον εθελοντισμό και τη δημιουργικότητα, διοργανώνει σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς , ένα τριήμερο αποκριάτικων εκδηλώσεων, δίνοντας την ευκαιρία για γέλιο, χορό και χαρά σε μικρούς και μεγάλους.Ευκαιρία να δώσουμε μια θετική αύρα στο σήμερα και μια νότα αισιοδοξίας στο μέλλον. Ευκαιρία να διασκεδάσουμε, να γλεντήσουμε, να περάσουμε το μήνυμα πως τα μέτρα της τρόικας δε μας πτοούν και πως η κρίση θ’αντιμετωπιστεί με το ιδιαίτερο ελληνικό, παραδοσιακό μας ταπεραμέντο και με το σύνθημα Δε Ντρέπομαι Τρόικα (Δ.Ν.Τ), που είμαι Έλληνας.

Σας περιμένουμε όλους για ξεφάντωμα, σας περιμένουμε όλους να ξετυλίξετε το ταλέντο, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας με την καλύτερη μεταμφίεση.Σας περιμένουμε όλους στην Τρίπολη. Δηλώστε συμμετοχή ακόμη και σήμερα για να είστε κι εσείς μέλος της μεγάλης αποκριάτικης παρέας μας. Τηλ. Επικοινωνίας 2710 – 222235.

 

 

Οι εκδηλώσεις έχουν ως εξής:

Σάββατο 05/03/2011 :

13:30    Ποδηλατάδα από τη μασκαρεμένη ομάδα ΄ζωή ποδήλατο΄ και έναρξη την πλατεία Αγ. Βασιλείου.

14:30    Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού με συνδιοργάνωση από το Δήμο Τρίπολης , τους Προσκόπους ,το Σώμα Ελλήνων Οδηγών και τους Διασώστες. Συμμετέχουν ομάδες παιδιών Δημοτικών – Γυμνασίων – Λυκείων. Σημείο εκκίνησης το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο.

Κυριακή 06/03/2011 :

15:30   Συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία.

16:00   Έναρξη παρέλασης και διαδρομή πλατεία Αγ. Βασιλείου – Εθνικής Αντιστάσεως – Παπαρηγοπούλου- πλατεία Σεχίου. Στον τερματισμό της παρέλασης θα υπάρχει πρόγραμμα με ξυλοπόδαρους για μικρά παιδιά. Θα ακολουθήσει γλέντι με μοντέρνα συγκροτήματα της πόλης (σκόρπιοι και pananormal activity),τραγούδι από παραδοσιακή ορχήστρα, χορός, κρασί και πολύ κέφι.

Δευτέρα 07/03/2011 :

Κούλουμα στην Κάρτσοβα με παραδοσιακό σαρακοστιανό γεύμα, μουσική, χορό και πέταγμα χαρταετού.

Μικροί και μεγάλοι μπορούν να συμμετέχουν στο εργαστήριο κατασκευής χαρταετών των Προσκόπων.

Ο Δήμος Τρίπολης ευχαριστεί για τη συμμετοχή , την αμέριστη συμπαράσταση και την ευγενική χορηγία το Σωματείο Αρτοποιών Τριπόλεως, τον κ. Βαγγέλη Κασσαβέτη για το σχεδιασμό, τη διαμόρφωση και τη διακόσμηση της πόλης μας, καθώς και τους παρακάτω οινοπαραγωγούς Αμπέλια οικ. Αθανασίου Σιάννη, Αφοί Τρουπή Ο.Ε ,Κτήμα Τσέλεπου, Κτήμα Καλόγρη, οινοποιείο Μαλεβός, Αμπελώνες Καλογερόπουλου, Σέμελη οινοποιητική, οινοποιία Όλυμπος Ελλάς , οινοποιία Παπαδόπουλος κ Σία Ο.Ε

Χορηγοί επικοινωνίας : Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 , Arcadia Portal.