Απολύμανση κοινόχρηστων χώρων και δημόσιων κτιρίων στο Δ.Βόρειας Κυνουρίας (ph)

Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020 21:11

Με κεντρικό σύνθημα “Δε φοβόμαστε-προστατευόμαστε” ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας προχώρησε σε προληπτική απολύμανση κοινόχρηστων χώρων και δημοτικών κτιρίων.

Στη συνέχεια θα γίνει και απολύμανση κάδων απορριμμάτων.Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας Γιώργου Καμπύλη

Δεν Φοβόμαστε – Προστατευόμαστε.
Ξεκίνησε σήμερα η εκτεταμένη προληπτική απολύμανση, από το τμήμα καθαριότητας του Δήμου μας, σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και σημεία συνάθροισης πολιτών όπως πλατείες, παγκάκια, πεζοδρόμια και πάρκα. Παράλληλα έγινε απολύμανση, σε όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες του Δήμου μας (Δασαρχείο, Λιμεναρχείο, Φορέας Διαχείρισης, Πυροσβεστική και Αστυνομία) και επαναληπτική απολύμανση σε όλα τα Δημοτικά κτίρια. Αύριο συνεχίζουμε με πλύσιμο και απολύμανση των κάδων απορριμμάτων.
Οι προληπτικές απολυμάνσεις θα συνεχιστούν για όσο χρονικό διάστημα το επιβάλλουν τα προληπτικά μέτρα για την προστασία όλων μας, με βάση τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων.
Οφείλουμε όλοι να επιδείξουμε ωριμότητα και κυρίως υπευθυνότητα. Η ατομική ευθύνη όλων μας είναι σημαντική για να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες συνθήκες.
Παραμένουμε ψύχραιμοι, σεβόμαστε και πειθαρχούμε στις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, τηρούμε τους κανόνες υγιεινής και ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.

Γιώργος Καμπύλης Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας