Αποσύρθηκε το θέμα της ΚΕΔΗΤ από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020 19:58

Αποσύρθηκε από την ημερήσια διάταξη το θέμα που αφορούσε την λύση της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τρίπολης…

Αρχικά ο κ.Σμυρνιώτης, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης ζήτησε να αποσυρθεί το θέμα, καθώς όπως είπε είναι πολύ σοβαρό και είναι προτιμότερο να συζητηθεί σε μια δια ζώσης συνεδρίαση, ενώ ανέφερε πως το θέμα δεν μπορεί ακόμα να συζητηθεί καθώς εκκρεμούν ποινικά δικαστήρια.Ο Δήμαρχος Κώστας Τζιούμης συμφώνησε στο να αποσυρθεί το θέμα ξεκαθαρίζοντας όμως, πως αν δεν επιτραπούν σύντομα οι δια ζώσης συνεδριάσεις το θέμα θα επανέλθει ακόμα και μέσω συνεδρίασης με τηλεδιάσκεψη, καθώς όπως τόνισε δεν μπορεί να μείνει άλλο πίσω. Μάλιστα ανέφερε, πως είναι σε εξέλιξη μια ακόμα ποινική διαδικασία που αφορά στο διάστημα από το 2012 έως το 2018.

Ο κ.Γούργαρης με την σειρά του συμφώνησε να αποσυρθεί για σήμερα το θέμα, επαναλαμβάνοντας, πως το πρόβλημα της ΚΕΔΗΤ είναι σημαντικό και πρέπει να συζητηθεί.

Τέλος ο κ.Βόσνος συμφώνησε και αυτός με την απόσυρση του θέματος, τονίζοντας όμως πως δεν μπορεί να μένει το θέμα αυτό σε εκκρεμότητα και να συνεχίζεται η αγωνία και των εργαζομένων επ΄αόριστον. Παράλληλα ζήτησε εάν δεν είναι εφικτό να γίνει σύντομα δια ζώσης συνεδρίαση να εξεταστεί το ενδεχόμενο να γίνει μια συνάντηση μεταξύ των επικεφαλής των παρατάξεων και του Δημάρχου, γεγονός που αποδέχτηκε ο κ.Τζιούμης.