Αποζημιώσεις για τις πλημμύρες: Η Αρκαδία και πάλι στο περίμενε…

Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016 14:22

Μετά τις καταστροφές που είχαμε πριν τέσσερις μήνες στην Τεγέα, Βόρεια Κυνουρία και περιοχές της Τρίπολης , ουδεμία αποζημίωση έχει δοθεί , ενώ αυτό δεν συμβαίνει με άλλες περιοχές οι οποίες ενώ επλήγησαν πριν σαράντα μέρες άρχισε καλώς έστω και κατ ελάχιστον να καταβάλλεται αποζημίωση.
Οι Αρκάδες ακόμα περιμένουν.
Λόγια ακούμε πολλά από πολλούς. Λόγια ψεύτικα που τα λένε χωρίς περιστροφές, λες και τα πιστεύουν και οι ίδιοι.
Οι Υπουργοί των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τάζουν ανέξοδα, κάποιοι εδώ μηρυκάζουν τα λόγια τους, νομίζοντας ότι οι Αρκάδες δεν καταλαβαίνουν .
Τους πληροφορούμε ότι και μνήμη υπάρχει και κρίση έχουμε.
Συνεχίζουμε:
Πληροφορούμεθα ότι κάποιοι νομοί εντάχθηκαν να αποζημιωθούν από τα ΠΣΕΑ του ΟΠΕΚΕΠΕ για την απώλεια παραγωγής ελαιόκαρπου λόγω καύσωνα και πολύ καλώς .
Η Αρκαδία ξεχάστηκε, ενώ οι καταστροφές που υπήρξαν ιδίως στη Βόρεια Κυνουρία ήταν περίπου στο σύνολο της παραγωγής. Τους αγρότες στη Βόρεια Κυνουρία με αυτόν τον τρόπο τους νοιάζεται η αυτή Αριστερά; Με αποκλεισμό και οικονομική καταδίκη;
Συνεχίζουμε:
Ο κύριος Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης έδωσε ενισχύσεις για ζωοτροφές και καλά έκανε , σε κτηνοτρόφους που επλήγησαν από τις τελευταίες φυσικές καταστροφές.
Αν άκουσε, αν του είπαν τίποτα, στην Αρκαδία έγινε χαλασμός και δεν ενίσχυσε τους Αρκάδες κτηνοτρόφους ούτε με την αριστερή ευχή του.
Εμείς τα λέμε και ” ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω …”

Ανακοίνωση Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας