Αργολίδα: Εμπρησμός με γκαζάκια στα γραφεία της υπηρεσίας συγκοινωνιών στο Ναύπλιο (vid, ph)

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016 11:44

Περίπου στις 2 τα ξημερώματα, σήμερα Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016, ξέσπασε πυρκαγιά στο εσωτερικό του κτηρίου της Διεύθυνσης Μεταφορών και Συγκοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδος, που βρίσκεται στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Νέας Κίου.

Διερχόμενη γυναίκα οδηγός είδε την φωτιά κι αμέσως ενημέρωσε την Πυροσβεστική υπηρεσία Ναυπλίου η οποία άμεσα έφτασε στο σημείο, με δύο οχήματα.Κατά την κατάσβεση, διαπιστώθηκε από τους άνδρες της Πυροσβεστικής πως η φωτιά είχε προκληθεί σε δύο σημεία από εμπρηστικό μηχανισμό (γκαζάκια) και άλλα εύφλεκτα υλικά, στο αρχείο και στο τμήμα εκδόσεως αδειών, που πέταξαν σπάζοντας τα παράθυρα άγνωστοι δράστες.

Η φωτιά έκαψε μεγάλο μέρος του πίσω κτηρίου προκαλώντας μεγάλες ζημιές σε μηχανήματα και σημαντικά έγραφα.

Στο κτήριο οι πυροσβέστες μπήκαν αφού παραβίασαν την κεντρική είσοδο του κτηρίου μιας και δεν υπάρχει νυχτερινός φύλακας.

Το κτήριο που ξέσπασε η φωτιά επισκέφθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Αναστάσιος Χειβιδόπουλος ο οποίος τόνισε πως η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης.

Το δελτίο τύπου της αστυνομίας αναφέρει:

«Σήμερα (29.6.2016) και πρώτες πρωινές ώρες, στο 3ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ναυπλίου-Νέας Κίου, προκλήθηκε πυρκαγιά, σε κτήριο Δημόσιας Υπηρεσίας, όταν άγνωστοι δράστες παραβίασαν παράθυρα Γραφείων και με τη χρήση εύφλεκτου υλικού και φιαλιδίων υγραερίου, προκάλεσαν πυρκαγιά, με αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άργους».

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Πηγή: argolikeseidhseis.gr