Αργολίδα: Εξιχνιάστηκε υπόθεση πρόκλησης φθορών μετά από πυρκαγιά

Σάββατο, 2 Ιούλιος 2016 15:52

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, μία υπόθεση πρόκλησης φθορών μετά από πυρκαγιά, που είχε γίνει την 29.6.2016 στο 3ο χιλιόμετρο Επαρχιακής Οδού Ναυπλίου – Νέας Κίου Αργολίδας, σε κτίριο Δημόσιας Υπηρεσίας (Δείτε το ρεπορτάζ ΕΔΩ).

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν χθες (1.7.2016) το απόγευμα, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 19,22 και 49 ετών, αντίστοιχα, μετά από ισάριθμα Εντάλματα Σύλληψης που εκδόθηκαν σε βάρος τους, από τον κ. Ανακριτή Ναυπλίου, για εμπρησμό από πρόθεση και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης, προέκυψε ότι οι 19χρονος και 22χρονος, την 29.6.2016 και πρώτες πρωινές ώρες, στο 3ο χιλιόμετρο Επαρχιακής Οδού Ναυπλίου- Νέας Κίου, στο κτίριο Δημόσιας Υπηρεσίας, παραβίασαν παράθυρα Γραφείων και με τη χρήση εύφλεκτου υλικού και φιαλιδίων υγραερίου, προκάλεσαν πυρκαγιά, ενώ προέβησαν στις ενέργειες τους αυτές, μετά από παρακίνηση του 49χρονου, έναντι χρηματικού ποσού.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ο οποίος τους παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Ναυπλίου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από την Τμήμα Ασφαλείας Άργους, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.