Ασφαλτοστρώσεις και βελτιώσεις δρόμων σε όλη την Αρκαδία (ph)

Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019 10:57
ασφαλτόστρωση και διαγράμμιση δρόμου προς το Χιονοδρομικό Μαινάλου

Στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, την Δευτέρα 22 Ιουλίου, ψηφίστηκαν μετά από εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα δύο ακόμα οδικά έργα στην Αρκαδία.

Το ένα αφορά στην ολοκλήρωση του δρόμου Καστρί-Κούτρουφα, ύψους 170 χιλιάδων ευρώ. Στο εν λόγω έργο έχει ήδη πραγματοποιηθεί μία εργολαβία τοποθέτησης νέου ασφαλτοτάπητα και έχουν απομείνει δύο χιλιόμετρα για την ολοκλήρωση του δρόμου.Επίσης ψηφίστηκε το έργο της βελτίωσης του δρόμου Αλωνίσταινα -Βυτίνα, προϋπολογισμού 100 χιλιάδων ευρώ. Ένας σημαντικός- τουριστικός δρόμος με αρκετά προβλήματα που θα βελτιωθούν και θα μπορούν οι επισκέπτες να τον χρησιμοποιούν με ασφάλεια.

Αυτές τις μέρες ολοκληρώθηκαν επίσης τα έργα της ασφαλτόστρωσης του δρόμου προς την Αγία Θεοδώρα Βάστας (είχε απομείνει ένα τμήμα για την ολοκλήρωσή του), ο δρόμος προς τη Δόξα Γορτυνίας, ο δρόμος προς την Κώμη, προς το Χιονοδρομικό Μαινάλου (ασφαλτόστρωση και διαγράμμιση), ένας ιδιαίτερα σημαντικός δρόμος που οδηγεί στο “καμάρι” της Αρκαδίας, που αποτελεί έναν ξεχωριστό τουριστικό προορισμό του τόπου μας.

Τέλος πραγματοποιήθηκε ασφαλτόστρωση στο δρόμο από Βυδιάκι-Καρδαρίτσι, ύψους 200 χιλιάδων ευρώ.

Και όπως ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Β.Γιαννακούρας στη διάρκεια της συνεδρίασης “έπεται συνέχεια μέχρι τη λήξη της θητείας μας”.

Δείτε φωτογραφίες από τους παραπάνω δρόμους.

Gepostet von Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 am Dienstag, 23. Juli 2019