Άσπρισε η Ορεινή Αρκαδία!

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017 07:53

Για μια ακόμα φορά ο χιονιάς έκανε αισθητή την παρουσία του στην Ορεινή Αρκαδία, με χιονόπτωση και χιονόστρωση. Από τη Δευτέρα το βράδυ, χιονίζει στην ορεινή Αρκαδία και συγκεκριμένα, σε χωριά της Γορτυνίας. Μεγάλη προσοχή και χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, απαιτείται σε όσους μετακινούνται στο τμήμα του ορεινού οδικού δικτύου, καθώς και σε πολλές ορεινές διαδρομές μεταξύ των χωριών της Γορτυνίας.

Χιονόστρωση έχουμε σε πολλά χωριά, μεταξύ αυτών στη Βυτίνα, τα Μαγούλιανα, το Βαλτεσινίκο, την Ελάτη κ.α. Χιονίζει και στα χωριά του Φαλάνθου, ενώ χιονόνερο πέφτει από το ξημέρωμα μέσα στην Τρίπολη. Επίσης φρέσκο χιόνι έχει δεχτεί και το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου, που λειτουργεί κανονικά.Δείτε την φωτογραφία που είναι από το χωριό Βαλτέτσι πριν λίγο

 

 

 

 

Σε κάθε περίπτωση οι οδηγοί που πρόκειται να κινηθούν στο ορεινό οδικό δίκτυο της Αρκαδίας, θα πρέπει απαραίτητα να είναι εφοδιασμένοι με αλυσίδες, γιατί πιθανότατα θα τις χρησιμοποιήσουν.

Δείτε Live εικόνα από την πόλη της Τρίπολης

Με απόφαση του Αντιδήμαρχου Παιδείας του Δήμου Γορτυνίας, Παναγιώτη Μητρόπουλου, κλειστά θα παραμείνουν σήμερα τα σχολεία Β/θμιας και Α/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Γορτυνίας που λειτουργούν στην Βυτίνα.

Δείτε τη φωτογραφία από τη χθεσινοβραδινή χιονόπτωση στη Βυτίνα