“Άστραψε και βρόντηξε” ο Γιαννακούρας κατά του Γόντικα στο ΠεΣυ Πελ/σου (vid)

Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 21:20

“Θα πάω στον Εισαγγελέα αν δεν μου φέρετε τα χαρτιά”

Αφορμή και πάλι το λιγνιτόσημοΜία συνέντευξη του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Πελοποννήσου Νίκου Γόντικα στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 με αναφορές για μία ακόμα φορά σε θέματα που αφορούν στην διαχείριση των πόρων του λιγνιτόσημου, αποτέλεσαν την αφορμή για να πάρει το λόγο στη συνεδρίαση του ΠεΣυ Πελοποννήσου ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας και να δώσει τη δική του απάντηση.

Μάλιστα ο κ. Γιαννακούρας ήταν εξοργισμένος και απάντησε σε έντονο ύφος για τρία συγκεκριμένα ζητήματα που ανέφερε ο κ. Γόντικας, λέγοντας μάλιστα στη συνέντευξή του πως “θα του τρίψω τα χαρτιά στη μούρη”.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας τόνισε πως λυπάται για το ύφος του και για τους χαρακτηρισμούς και σημείωσε πως επί θητείας τους δεν υπάρχει ούτε μελέτη για την βοσκοϊκανότητα, (και μάλιστα πριν το 2000), ούτε δόθηκαν χρήματα για κατασκήνωση στη Φαλαισία και τα χρήματα που διατίθενται στο πρόγραμμα της βοσκοϊκανότητας, (τίτλος προγράμματος του Δήμου Μεγαλόπολης) αφορούν ηλεκτροδότηση ποιμνιοστασίων.

Ο κ. Γιαννακούρας χαρακτήρισε τις αναφορές ψευδείς και ζήτησε να του δοθούν τα χαρτιά μέχρι το τέλος της συνεδρίασης γιατί διαφορετικά θα πάει στον Εισαγγελέα γιατί όλα αυτά είναι συκοφαντικά για το πρόσωπό του και για τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

Στη συνεδρίαση παρών ήταν μόνο ο Περιφερειακός Σύμβουλος Βαγγέλης Γούργαρης (απουσίαζε ο κ. Γόντικας) ο οποίος αναφέρθηκε σε άλλα θέματα, ρωτώντας ποιοι είναι στο ΔΣ της “Αρκαδίας ΑΕ” και ποιοι πληρώνονται από τα χρήματα που διαχειρίζονται. Επιπλέον έκανε λόγο για “τσούξιμο επειδή σας κάνουμε κριτική”, ενώ δήλωσε πως δεν διαθέτει η Περιφερειακή αρχή την πλειοψηφία και θα πρέπει να προσγειωθεί.

Ο κ. Γιαννακούρας ανταπάντησε πως ο ίδιος μιλάει για τρία συγκεκριμένα θέματα και θέλει τα στοιχεία για αυτά, αλλιώς ο κ. Γόντικας ψεύδεται και είναι συκοφάντης.

Δείτε το βίντεο