Αθήναιο Δ. Τρίπολης | Βασάνισαν άγρια με μαχαίρι και όπλο 63χρονο για να τον κλέψουν – Μαρτυρία

Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 14:28

Τον απείλησαν μάλιστα με φωτιά μέχρι να τους πει πού έχει τα χρήματα

Σε εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας Τον τρόμο σε όλο του το μεγαλείο έζησε ο 63χρονος Θ.Τ. στο χωριό Αθήναιο της ΔΕ Βαλτετσίου του Δ.Τρίπολης λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με την μαρτυρία που έχει στη διάθεσή της η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 στις 12:30 (ξημερώματα Σαββάτου 21 Απριλίου) δύο άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, επιτέθηκαν στον Θ.Τ έξω από το σπίτι του.

Ο 63χρονος επέστρεψε από καφενείο της περιοχής. Με απειλή μαχαιριού και πιστολιού οι δύο κουκουλοφόροι οδήγησαν τον άντρα σε παρακείμενο χωράφι, σέρνοντάς τον και τον βασάνιζαν επί μία ώρα. Του πήραν χρηματικό ποσό που είχε πάνω του, το κινητό τηλέφωνο και ο ένας εξ αυτών πήρε τα κλειδιά και πήγε στο σπίτι για να ψάξει για άλλα χρήματα.

Μάλιστα οι δράστες επέμεναν και τον μετέφεραν σε άλλο σημείο, δίπλα από αυτό που τον είχαν αρχικά, όπου τον χτύπαγαν δεμένο για δύο ώρες.

Στην συνέχεια τον οδήγησαν στο σπίτι του και του ζήτησαν να τους πει πού έχει τα χρήματα και μάλιστα έβαλαν φωτιά στο χαλί, απειλώντας τον πως θα τον κάψουν. Ο 63χρονος ήταν όλη την ώρα δεμένος με το καλώδιο του τηλεφώνου , το οποίο και έκοψαν οι δράστες για να μην υπάρχει επικοινωνία του θύματος με την αστυνομία.

Τελικά κατάφεραν να πάρουν άλλο ένα ποσό, που υπήρχε στο σπίτι και έφυγαν αφήνοντας τον άτυχο άντρα δεμένο.

Ο 63χρονος κατάφερε να λυθεί και  χτυπημένος, όπως ήταν, μάλιστα να αναφέρουμε πως έχει σημάδια στο λαιμό από το μαχαίρι και τα χτυπήματα, πήγε σε συγγενικό του πρόσωπο και κάλεσαν την Αστυνομία για να δοθεί κατάθεση και να ληφθούν αποτυπώματα.

Στην περιοχή να σημειώσουμε πως πριν λίγες μέρες είχαμε και άλλο κρούσμα κλοπής, αυτήν την φορά έκλεψαν εστιατόριο-καφέ που βρίσκεται επί της παλαιάς Εθνικής Οδού Τρίπολης-Καλαμάτας παίρνοντας κυρίως τρόφιμα και ποτά.

Ρεπορτάζ Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης 91,5