Αυλαία στο beach tennis melitzazz 2016

Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016 13:24

Μια ακομή εκπληκτική διοργάνωση μέσα στο Melitzazz Festival 2016 έριξε αυλαία την Κυριακή 10/7/2016. Το τουρνουά Beach Tennis Melitzazz 2016 – GP Coaching Team Powered by AEK Tripolis διεξήχθει από την Τετάρτη 7/7 έως την Κυριακή 10/7 στην παραλία Πλάκας Λεωνιδίου, έξω απο το beach bar Ναυτίλος.

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή σε όλες τις κατηγορίες που διοργάνωσε ο όμιλός μας αυτές τις ημέρες. Ενενήντα παιχνίδια έγιναν μέσα σε 2 ημέρες με τους διοργανωτές να τα τοποθετούν το τελευταίο διήμερο αφού τις δύο πρώτες ημέρες έγιναν παιχνίδια γνωριμίας με το άθλημα για όλους τους ενδιαφερόμενους.Στο αγωνιστικό κομμάτι, στην κατηγορία των ανδρών την πρώτη θέση κατέκτησε ο Σταματάκος Σωτήρης, με δεύτερο τον Ευσταθίου Θοδωρή και τρίτο τον Βλάμη Κώστα. Στην κατηγορία στα διπλά ανδρών την πρώτη θέση κατέκτησε το ζευγάρι Δελής – Σταματάκος, με δέυτερους τους Καρδιασμένο – Γεννεόπουλο και στην τρίτη θέση βρέθηκαν απο κοινού οι Βλάμης – Μήτσιος και Φαρχάτ – Φαλχάο.

Στην κατηγορία των διπλών στις γυναίκες την πρώτη θέση κατέκτησαν οι Γκουντάνη – Χατζηγιάννη, με δεύτερες τις Παπαηλίου – Αντωνίου και τρίτες τις Τριτάκη – Παυλίδου και Ρουσάλη – Ντίρκου. Στην κατηγορία των μικτών διπλών την πρώτη θέση κατέλαβαν οι Δελής – Αντωνίου, με δεύτερους τους Γκουντάνη – Γεννεόπουλο και τρίτους τους Χατζηγιάννη – Κατσαρό και Κυρίου – Δημητρόπουλο.

Τέλος στην κατηγορία των juniors στην πρώτη θέση βρέθηκαν οι Λέκος – Καπότσης, στην δεύτερη θέση βρέθηκαν οι Ευσταθίου – Ευσταθίου και την τρίτη θέση μοιράστηκαν οι Πάυλου – Ρούσαλη και Καπότση – Αθανασιάδη. Τις απονομές στους νικητές έκαναν ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Σταματάκος Γιάννης, ο Δήμαρχος Ν. Κυνουρίας κ. Λυσίκατος Χαράλαμπος και η κα. Ρουσάλη Ευγενία Πρόεδρος της Κοινότητας Λεωνιδίου.

Η οργανωτική επιτροπή του Beach Tennis Melitzazz 2016 – GP Coaching Team Powered by AEK Tripolis θα ήθελε δημόσια να ευχαριστήσει το Δήμο Ν. Κυνουρίας για την ιδέα και υλοποίηση της διοργάνωσης. Ευχαριστούμε τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Σταματάκο Γιάννη, τον Δήμαρχο Ν. Κυνουρίας κ. Λυσίκατο Χαράλαμπο για την στήριξή τους σε αυτή την καινοτόμο προσπάθεια να φέρουν τον αθλητισμό στο προσκήνιο του Melitzazz Festival 2016.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την οργανωτική επιτροπή του Melitzazz 2016, τον μεγάλο χορηγό του τουρνουά το beach bar Ναυτίλος και τους ιδιοκτήτες του κ. Γολεγό και κ. Σταθούση, για την προσφορά των δώρων στους πρώτους νικητές των κατηγοριών και την εταιρεία Wilson Greece για την υποστηρικτική βοήθεια της.

Εις το επανιδείν λοιπόν με μια ακόμη επιτυχημένη διοργάνωση του πιο hot αθλήματος για το καλοκαίρι του 2017…. Beach Tennis Melitzazz 2017…. Coming soon.

Δείτε φωτογραφίες του τουρνουά ΕΔΩ