Αύριο η ώρα των τελικών για το τουρνουά τένις Tripolis Open 2018

Σάββατο, 30 Ιουνίου 2018 21:17

Αύριο Κυριακή 1η Ιουλίου 2018,  το απόγευμα, από τις 18.00 μέχρι αργά το βράδυ, θα διεξαχθούν οι τελικοί αγώνες τένις του τουρνουά τένις TRIPOLIS OPEN 2018.

Την Κυριακή το βράδυ στις 21.30, μετά τους τελικούς αγώνες, θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης, με  απονομές των επάθλων στους νικητές. Την απονομή θα κάνει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης , ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτριος Παυλής, και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και του αθλητικού κόσμου.O Σ.Α.Τ. θα διοργανώσει δεξίωση για όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στο τουρνουά καθώς και τους παρευρισκόμενους με μουσική και φαγητό και πολλές εκπλήξεις!

Στον ίδιο χώρο παράλληλα με τους τελικούς θα λειτουργήσει MEGA- BAZAR αθλητικών ειδών τένις, με έκπτωση έως 50%. Συγκεκριμένα την Κυριακή από νωρίς το απόγευμα ο επίσημος διανομέας Ελλάδος της Wilson, Under Armour, της Adidas, της Prince και της Tretorn  θα προσφέρει σε όσους παραβρεθούν να παρακολουθήσουν τους τελικούς,  μεγάλες εκπτώσεις σε ρουχισμό, υποδήματα και εξοπλισμό για το τένις.

Το Δ.Σ. του Σ.Α.Τ. και η οργανωτική επιτροπή των αγώνων, καλεί όλους τους φίλους σε μια μεγάλη γιορτή για το τένις, όπου θα έχουν την ευκαιρία  να παρακολουθήσουν τους αγώνες των τελικών, όπου το θέαμα θα είναι συναρπαστικό λόγω του υψηλού επιπέδου των αθλητών που μετέχουν.

Χορηγός επικοινωνίας: Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης

Αναλυτικά το πρόγραμμα των τελικών αγώνων όλων των κατηγοριών στο www.tripolitennis.gr.