ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ | 7η Εθελοντική Αιμοδοσία: “Η Αρκαδία νομός πρότυπο” (vid/ph)

Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018 13:43

Η 7η Εθελοντική Αιμοδοσία από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών “Άξιον Εστί” βρίσκεται σε εξέλιξη αυτό το διήμερο (27-28/4), στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Μέχρι τις 17:00 το απόγευμα, από τις 11:00 το πρωί, με την υποστήριξη του Νοσοκομείου Παίδων “Η Αγία Σοφία”, με κινητή μονάδα αιμοληψίας και ιατρικό καθώς και νοσηλευτικό προσωπικό από το νοσοκομείο, η 7η Εθελοντική Αιμοδοσία για ακόμη μία χρονιά έχει ευαισθητοποιήσει την κοινωνία της Τρίπολης.Να σημειωθεί ότι πολύ όμορφη ήταν η επίσκεψη από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης, με τα παιδιά να χειροκροτούν την προσπάθεια που γίνεται. Η συμμετοχή είναι μεγάλη, έτσι κι αλλιώς η κίνηση είναι πολύ σπουδαία, καθώς το αίμα θα δοθεί για τα παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες.

Στην κάμερα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης μίλησε ο πρόεδρος του Άξιον Εστί, Γιώργος Παναγούλης, παρουσία και του αντιπροέδρου, Γεράσιμου Βάκρου. Είναι πολύ χαρακτηριστικό αυτό που είπε ο πρόεδρος: “Πλέον η Αρκαδία είναι νομός πρότυπο στην αιμοδοσία”. Αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται από τον Σύλλογο “Άξιον Εστί”, καθώς και στη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου.

Δείτε και φωτογραφίες από την αιμοδοσία: