Μπαράλες: «Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι η νίκη»

Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021 20:20
ΦΩΤΟ: ASTERASTRIPOLIS.GR

Ο Μπαράλες μπορεί το Σάββατο στη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 2-1 να μην σκόραρε, ωστόσο όταν δεν το κάνει αυτό, φροντίζει να δημιουργεί φάσεις και στην προκειμένη περίπτωση, δημιούργησε το δεύτερο γκολ της ομάδας το οποίο σημείωσε ο Λουίς Φερνάντεθ.

Στο συνδρομητικό κανάλι novasports σε ότι αφορά το γεγονός αυτό σχολίασε: «Στην τελική αυτό που μας μένει είναι το αποτέλεσμα του παιχνιδιού και η νίκη. Καμιά φορά είμαι ο σκόρερ και άλλες φορές ο ρόλος μου είναι να βοηθάω. Σήμερα ήμουν βοηθητικός.».Σε ότι αφορά το αν το κλειδί στο ματς ήταν η καλή αμυντική λειτουργία των «κυανοκιτρίνων» ο Μπαράλες είπε: «Αμυντικά ήμασταν πάρα πολύ καλοί σήμερα. Νομίζω ότι αυτό ήταν το κλειδί. Ο ΠΑΟΚ ξέρουμε ότι είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και κάποια στιγμή γνωρίζεις ότι θα σου επιτεθεί.».

Κλείνοντας σχολίασε και το πώς νοιώθει που αποτελεί ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Αρκαδικού συλλόγου λέγοντας: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα να είμαι πρώτος σκόρερ και πάντα δίνω το κάτι παραπάνω, όταν έχω κάτι σαν οικογένεια στον αγωνιστικό χώρο, όταν έχω συμπατριώτες μου στο πλευρό μου.».