Μποροβήλος:΄Όλοι την Πέμπτη στο γήπεδο για τον Αστέρα μας!΄

Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013 15:03

Την Τρίτη το πρωί, η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης και ο Θοδωρής Τσούτσος, φιλοξένησαν στην καθημερινή αθλητική εκπομπή “Facelook στα γήπεδα”, τον πρόεδρο της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, κ. Γιώργο Μποροβήλο. Δύο μέρες πριν τον ιστορικό αγώνα με την Ραπίντ Βιέννης, ο πρόεδρος της Αρκαδικής ομάδας κάλεσε τον κόσμο στο γήπεδο και για άλλη μία φορά τόνισε ότι ο κ. Καϋμενάκης και ο κ. Μπάκος είναι αυτοί που έφτιαξαν και οδηγούν τον Αστέρα με το όραμά τους. Ας δούμε αναλυτικά τις δηλώσεις του κ. Μποροβήλου:Για τον αγώνα της Πέμπτης με την Ραπίντ Βιέννης και για το γεγονός ότι ο Αστέρας αρχίζει σιγά σιγά και κοιτάει στα μάτια τέτοιες ομάδες, ο κ. Μποροβήλος δήλωσε: “Όπως είπα και προχθές στην παρουσίαση της φανέλας, πρέπει να ξέρουμε ποίοι είμαστε, πού πάμε και γενικώς ποιοι είναι οι στόχοι μας. Ο Αστέρας λοιπόν μέσα σε 10 χρόνια ανεβαίνει σκαλί σκαλί και κατακτά την μία θέση μετά την άλλη και καταξιώνεται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και τώρα σιγά σιγά και στο Ευρωπαϊκό. Η παρουσία μας στον τελικό του κυπέλλου με 15.000 κόσμο και η 2η συνεχόμενη χρονιά σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση δείχνουν ότι ο Αστέρας ανεβαίνει και παίρνει τον δικό του χώρο στο ποδόσφαιρο. Η Ραπίντ Βιέννης είναι μία ομάδα που έχει παίξει δύο φορές σε τελικό Ευρωπαϊκής διοργάνωσης και αγωνίζεται συνεχώς σε τέτοιες διοργανώσεις με αποτέλεσμα να έχει τεράστια εμπειρία σε τέτοια παιχνίδια. Εμείς είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που θα αγωνιστούμε με μία τέτοια ομάδα και θα γράψουμε μία ξεχωριστή ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.”

Ο κ. Μποροβήλος σε μία συνέντευξη που είχε δώσει στην Δημοτική Ραδιοφωνία και τον Θοδωρή Τσούτσο πρίν δύο χρόνια, είχε χαρακτηρίσει τον Αστέρα σαν ένα μωρό που μπουσουλάει, σιγά σιγά θα αρχίσει να περπατάει και μετά θα αρχίσει να τρέχει.

Για το αν ο Αστέρας έχει φτάσει σε σημείο να “τρέξει” στο Ελληνικό και στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ο πρόεδρος της ομάδας είπε:” Αστέρας σημαίνει Μπάκος, Καϋμενάκης και Καϋμενάκης, Μπάκος. Αυτοί είναι που έφτιαξαν την ομάδα, αυτοί είναι που έβαλαν το όραμα και αυτοί είναι που την οδηγούν. Σε αυτούς ανήκουν τα μπράβο, τα συγχαρητήρια και γενικά κάθε καλή κουβέντα. Πιστεύω πως γνωρίζουν τι κάνουν. Δείχνουν μια καθαρή πορεία και ότι έχουν μία στρατηγική. Πλέον ο Αστέρας έχοντας πλέον “ενηλικιωθεί” και έχοντας αποκτήσει εμπειρίες μπορεί και αγριοκοιτάζει στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο. Δεν πετάμε στα σύννεφα γιατί γνωρίζουμε τις δυνατότητες της ομάδας. Φέτος προσπαθήσαμε να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερο ρόστερ. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι με ένα καλό μοντάρισμα ο Αστέρας φέτος θα είναι ακόμα καλύτερος από πέρυσι. Ο μεγάλος μας στόχος και δεν το κρύβουμε, είναι ο Αστέρας να μπορέσει να προχωρήσει στην Ευρώπη και να γράψει μία ξεχωριστή σελίδα στην ιστορία της γιατί πραγματικά αυτές είναι οι διακρίσεις που μένουν για έναν σύλλογο.”

Τέλος, ο κ. Μποροβήλος μέσω της Δημοτική Ραδιοφωνίας κάλεσε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει στην ομάδα: “Πιστεύω ότι και η ώρα (21:30) και ο καιρός είναι ιδανικά για να έρθει κάποιος και να απολαύσει ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Καλώ λοιπόν τον κόσμο του Αστέρα και τους φίλους της ομάδας, όχι μόνο από την Τρίπολη αλλά από την Αρκαδία και γενικότερα από την περιφέρεια της Πελοποννήσου, να έρθουν να ενισχύσουν την ομάδα και να απολαύσουν ένα καλό παιχνίδι.”

Νίκος Σαλάκης