Μπουντρούκας: Καταλαβαίνω την προσπάθεια του πολιτικού … γίγαντα κ.Τατούλη να σώσει οτιδήποτε αν σώζεται, δεδομένου ότι η παράταξη του φυλλοροεί

Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2021 13:42

Ανακοίνωση- απάντηση εξέδωσε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Μπουντρούκας συνεχίζοντας την πολιτική αντιπαράθεση με τον Π.Τατούλη  με αφορμή πρόσφατη ανάρτηση του ιδίου στα social media για το συσχετισμό των περιφερειακών εκλογών του 2019 με τις  εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ :

Απαντώντας στις αιτιάσεις του κυρίου Τατούλη χωρίς διάθεση να ακολουθήσω το ύφος  και τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς του έχω να δηλώσω τα ακόλουθα:



  1. Η απλή αναλογική είναι ένα εκλογικό σύστημα που για να επιτύχει, απαιτούνται συνεργασίες και συνέργειες, τι δεν καταλαβαίνετε;
  2. Η παράταξη Πελοποννησιακή Συμμαχία με ομοφωνία των παρόντων υποψηφίων της, ενέκρινε την συνεργασία με την Περιφερειακή Αρχή του κυρίου Νίκα με συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις που έχουμε αναφέρει επανειλημμένα.
  3. Αν είχατε κερδίσει εσείς τις εκλογές κύριε Τατούλη θα ήταν αποδεκτή η συνεργασία μας, ελέω απλής αναλογικής, ενώ τώρα όχι;
  4. Είναι αστείο να εγκαλούμαι γιατί εισπράττω από την Περιφέρεια το ποσό των 890 € χωρίς οποιαδήποτε άλλη παροχή, ούτε καν κινητό τηλέφωνο, από ανθρώπους που τα περισσότερα χρόνια της ζωής τους ελάμβαναν παχυλότατους πολλαπλάσιους του ανωτέρου ποσού μισθούς. Σημειωτέον ότι τα πρώτα χρήματα που έλαβα σε όλη μου την ζωή από το δημόσιο είναι τα συγκεκριμένα.
  5. Καταλαβαίνω την προσπάθεια του πολιτικού … γίγαντα κυρίου Τατούλη να σώσει οτιδήποτε αν σώζεται, δεδομένου ότι η παράταξη του φυλλοροεί.
  6. Δεν είναι η ώρα να τα πούμε με τον κύριο Πουλοκέφαλο λόγω της εκλογικής διαδικασίας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ που βρίσκεται σε εξέλιξη.