Μπουρούς στη ΔΡΤ: «Ζήσαμε έναν εμφύλιο στη Μυτιλήνη, σεβόμαστε τον Παναρκαδικό»

Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020 21:43

Ο ποδοσφαιριστής του Αιολικού, Δημήτρης Μπουρούς, μίλησε στην Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, για το παιχνίδι με τον Παναρκαδικό, την Γ΄Εθνική, τις ατομικές του επιδόσεις, αλλά και την δύσκολη καθημερινότητα στο νησί λόγω του προσφυγικού και των ΜΑΤ.

Τα κυριότερα όσων δήλωσε ο επιθετικός της ομάδας της Μυτιλήνης στην αθλητική εκπομπή «Με μια μπάλα στο χέρι» με τον Κώστα Μακαρούνη.«Εχει μέταλλο ο Παναρκαδικός»

«Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση. Ο Παναρκαδικός έχει τον Θανάση Στάικο που για εμένα είναι από τους καλύτερους προπονητές στην κατηγορία. Η ομάδα της Τρίπολης έχει μέταλλο και εντός και αγωνιστικών χώρων. Την σεβόμαστε αλλά πρέπει να κερδίσουμε».

«Αξίζουμε υψηλότερη θέση στη βαθμολογία»

«Ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους μας. Εχουμε καλή ομάδα και δεν είμαστε για χαμηλά. Παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Ο όμιλος είναι δύσκολος κάθε Κυριακή παίζεις έναν τελικό. Πέφτουν 5-6 ομάδες σε κάθε όμιλο και τα πράγματα είναι οριακά στο πρωτάθλημα. Εγώ χαίρομαι που βοηθώ την ομάδα μου, έχω 8 γκολ, έχω κάνει κάποιες συζητήσεις με τον Αιολικό αλλά ακόμη δεν ξέρω τι θα γίνει το καλοκαίρι».

«Πιστοί στην ομάδα οι φίλαθλοι»

«Εχουμε πιστούς φίλους που είναι μαζί μας και στις νίκες και στις ήττες, θέλουμε περισσότερο κόσμο αλλά δεν βοηθά και η κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου».

«Ζήσαμε έναν εμφύλιο»

«Η κατάσταση είναι άσχημη, ειδικά τις τελευταίες δύο ημέρες, είχαμε εμφύλιο. Ελπίζω τώρα που φεύγουν οι διμοιρίες των ΜΑΤ θα διορθωθεί η κατάσταση γιατί οι κάτοικοι ήταν πάνω από τα όριά τους, είχαν όλοι έναν εκνευρισμό. Είναι λίγα όσα βλέπετε στις τηλεοράσεις. Ζήσαμε μέσα στα χημικά, τα ΜΑΤ και ο κόσμος να χτυπιόνται, να υπάρχουν τραυματίες, έτσι είναι όπως τα ακούτε και χειρότερα. Αυτό που θέλουν οι άνθρωποι της Μυτιλήνης είναι να ζήσουν όπως πριν. Μία ήρεμη ζωή. Τα πράγματα στο προσφυγικό γίνονται όλο και χειρότερα, άλλαξε η ζωή μας, η οικονομία, ο τουρισμός, όλα. Είναι λογικό να έρχεται η αγανάκτηση».