Χ. Λαμπρόπουλος στη ΔΡΤ: «Είναι αυτονόητο ότι η Περιφέρεια θα συνδράμει τον Δήμο Τρίπολης στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων» (ήχος)

Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020 13:08

Την αυτονόητη στήριξη και βοήθεια της Περιφέρειας Πελοποννήσου προς τον Δήμο Τρίπολης, για την αντιμετώπιση των έκτακτων καταστάσεων μ τη διαχείριση των απορριμμάτων, υπογράμμισε ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Χρήστος Λαμπρόπουλος, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της Δημοτικής Ραδιοφωνίας.

Επιπλέον, ο κ. Λαμπρόπουλος, αναφέρθηκε και στη διαδικασία που ξεκίνησε για να βρεθεί ένα ακίνητο στο οποίο θα στεγαστούν ολες οι υπηρεσίες της Περιφέρειας στην Τρίπολη.Εξήγησε όμως ότι το γραφείο του Περιφερειάρχη θα παραμείνει στην Πλατεία Εθνάρχου Μακαρίου, ενώ το ίδιο θα γίνει και για υπηρεσίες που στεγάζονται σε ιδιόκτητα κτίρια της Περιφέρειας.

Στη συνέχεια, ο κ. Λαμπρόπουλος μίλησε για έργα που τρέχουν σε όλη την Αρκαδία, τονίζοντας ότι ήδη υπάρχουν ενεργές συμβάσεις 7.000.000 ευρώ.

Τέλος, έκανε ειδική αναφορά τόσο στην επίσκεψη Βορίδη στη Βυτίνα, όσο και στα θέματα του δρόμου προς το Χιονοδρομικό και των πεζοδρομίων από και προς το Πανεπιστήμιο, όπου η Περιφέρεια θα «τρέξει» με δικές της δαπάνες.

Ακούστε το ηχητικό.