Χ.Ζαμπαθα στη ΔΡΤ: “Yπάρχει μια κινητικότητα στον Δήμο, αλλά αυτό που ενοχλεί είναι η υπερ-προβολή αυτονόητων πραγμάτων” (ήχος)

Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020 12:05

“Το ΔΑΚ είναι εγκαταλελειμμένο”….

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Μανιατάκο μίλησε το πρωί της Πέμπτης (29/10) η Δημοτική Σύμβουλος (της παράταξης του Γιάννη Σμυρνιώτη) κα.Χριστίνα Ζαμπαθά.



“Διανύουμε μια ιδιαίτερη περίοδο από όλες τις απόψεις. Η ζωή όμως δεν σταματάει και πρέπει και εμείς, να μπούμε σε αυτή την ρότα και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τους πολίτες, που μας επέλεξαν, να είμαστε σε αυτό το πόστο”, δήλωσε αρχικά η κα.Ζαμπαθά.

Στην συνέχεια άσκησε κριτική στην Δημοτική Αρχή, για τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζει τα έργα που γίνονται, αναφέροντας μεταξύ άλλων: “Αυτή την στιγμή υπάρχει μια κινητικότητα στον Δήμο, αλλά αυτό που ενοχλεί,  είναι η υπερ-προβολή κάποιων αυτονόητων πραγμάτων. Πάνε και κλείνουν μια λακκούβα και πάνε και βγάζουν φωτογραφίες και δελτία Τύπου”.

Αναφορικά με τον σχεδιασμό για τους εορτασμούς του 2021 (συμπλήρωση 200 ετών από την επανάσταση), υπογράμμισε, πως έγιναν κάποια πράγματα στην αρχή, συγκροτήθηκε μια επιτροπή, αλλά έκτοτε δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από την Δημοτική Αρχή. “Θα φτάσουν τα γεγονότα, να μας προσπερνούν!”, τόνισε, ενώ αναφέρθηκε και στα έργα- προτάσεις του Δημήτρη Ταλαγάνη και του Νίκου Φλώρου, που μπορούν – όπως είπε – να δώσουν εξωστρέφεια στην πόλη.

Η κα.Ζαμπαθά μίλησε επίσης για θέματα, που αφορούν στο ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης, λέγοντας πως το ΔΑΚ είναι εγκαταλελειμμένο, ενώ σχολίασε μεταξύ άλλων και το γεγονός, πως το κυλικείο παραμένει κλειστό.

Τέλος δήλωσε: “Ο Δήμαρχος θα κριθεί στο τέλος της θητείας. Να μην κάνουμε μόνο κριτική, να βάζουμε και πλάτη”.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη: