Χαρ. Λυσίκατος για Μελιτζάzz: «Μια πόλη – Ένα φεστιβάλ – Ένα ταξίδι» (ήχος)

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2016 12:12

Ανοίγει από σήμερα, μέχρι και την Κυριακή 10 Ιουλίου, τις «πύλες» του για τους ντόπιους και τους επισκέπτες, το Φεστιβάλ «Μελιτζάzz 2016 on the road», το οποίο και φέτος ταξιδεύει και εξερευνά την πόλη του Λεωνιδίου.

Ανοίγει αρχοντικά και πυργόσπιτα, περιδιαβαίνει τις γειτονιές, επισκέπτεται αξιοθέατα, δοκιμάζει τοπικές γεύσεις, παρακολουθεί ταινίες, απολαμβάνει εκθέσεις και μουσεία, ακούει ταξιδιάρικες μουσικές και χορεύει.Η έναρξη θα γίνει στις 19:30 από το Δημαρχείο, με παραδοσιακά παιχνίδια στις γειτονιές και τα σοκάκια, θα ακολουθήσει, στις 21:15, στον Πύργο Πολυτίμου, η προβολή της ταινίας «Τσάι στη Σαχάρα» του Μπ. Μπερτολούτσι και στις 22:00, στο Αρχοντικό Τσούχλου, το «Jazz λικέρ», με ιδιαίτερες μουσικές επιλογές με φωνή και κιθάρα και λικέρ τσακώνικο μελιτζανάκι, ολοκληρώνοντας την επίσημη «πρώτη» του φεστιβάλ.

Για το φεστιβάλ Μελιτζάzz Λεωνιδίου, μίλησε στην εκπομπή «Ο παλμός των γεγονότων» της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης, ο δήμαρχος Ν. Κυνουρίας, Χαρ. Λυσίκατος, ο οποίος αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του φεστιβάλ και στις παράλληλες εκδηλώσεις, τονίζοντας ότι το κόστος του φετινού φεστιβάλ είναι κατά πολύ μειωμένο συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές, χωρίς όμως αυτό να επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα της διοργάνωσης.

Ακούστε τί δήλωσε ο Δήμαρχος Ν. Κυνουρίας: