Χιόνια στην Αρκαδία: Παράδειγμα προς μίμηση ο χειριστής της αλατιέρας

Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019 15:42

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που αξίζουν τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες όλων μας, αφού σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, προσπαθούν ακόμα και όταν κινδυνεύουν οι ίδιοι, να εξυπηρετήσουν τους συμπατριώτες τους και να βοηθήσουν τους οδηγούς που βρίσκονται στο δρόμο.

Ένα τέτοιο παράδειγμα προς μίμηση είναι και ο Παναγιώτης Κοκοσιούλης, ο χειριστής της αλατιέρας, ο οποίος πριν λίγες ώρες έβγαλε εκτός δρόμου το όχημά του, για να αποφύγει προπορευόμενο όχημα που είχε χάσει τον έλεγχο στο δρόμο Τρίπολης-Σπάρτης.Ο χειριστής παρόλο που του ζητήθηκε να μεταβεί στο Νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να εξεταστεί για τυχόν τραυματισμό, ο ίδιος το αρνήθηκε και ζήτησε από τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα να παραμείνει στην εργασία του, ζητώντας νέο μηχάνημα.

Ο κ. Γιαννακούρας τον ευχαριστεί και τον συγχαίρει επισημαίνοντας πως υπάρχουν και αυτοί οι Δημόσιοι Υπάλληλοι που αξίζει να γίνουν παράδειγμα προς μίμηση.

Επίσης θέλει να συγχαρεί όλους τους χειριστές που αυτές τις μέρες επιδεικνύουν ξεχωριστή αυταπάρνηση και υπερβάλλουν εαυτόν με σκοπό και μόνο την εξυπηρέτηση των συμπατριωτών μας.