Χορηγική πρόταση 6 εκ. ευρώ στη Super League

Τρίτη, 12 Μαΐου 2020 19:55

Χορηγική πρόταση ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια παρουσίασε στα μέλη της Super League ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Μηνάς Λυσσάνδρου, κατά τη διάρκεια του σημερινού (12/5) έκτακτου διοικητικού συμβουλίου της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.

Η πρόταση έγινε από τη στοιχηματική εταιρεία Interwetten, η οποία προτίθεται μάλιστα, εφόσον η Λίγκα κάνει αποδεκτή την πρότασή της, να εκταμιεύσει άμεσα ένα ποσό, προκειμένου οι ΠΑΕ να καλύψουν έκτακτες ανάγκες που προέκυψαν, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.Το Δ.Σ. θα αξιολογήσει την προσφορά, οι σύλλογοι θα ενημερωθούν λεπτομερώς για τις ανταποδοτικές παροχές κι εν συνεχεία θα κληθούν να λάβουν τις αποφάσεις τους.

Εκείνο που επισημάνθηκε στις τάξεις της Λίγκας, είναι πως μέσα σε αυτή την πρωτοφανή συγκυρία που βιώνει η Ελλάδα, αυτή η πρόταση απέδειξε ότι υπάρχει έμπρακτο ενδιαφέρον κι αποτελεί ουσιαστικά μια «ψήφο εμπιστοσύνης» στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ιδιαίτερα, μάλιστα, από τη στιγμή κατά την οποία η πρόταση προέρχεται από μια εταιρεία της αγοράς κι όχι από κάποιο δημόσιο φορέα ή εταιρεία με ιδιοκτήτη ο οποίος εμπλέκεται άμεσα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΠΗΓΗ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΣ | ΑΠΕ-ΜΠΕ.