Χωρίς λύση η Γενική Συνέλευση του Παναρκαδικού

Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2019 02:04

Κρίσιμη ανοιχτή Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου 2019 στα γραφεία του Παναρκαδικού, με σκοπό την αναζήτηση λύσης στο οικονομικό ζήτημα που έχει προκύψει, μετά τη μετακίνηση των Αρκαδικών ομάδων στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Οι αυξημένες απαιτήσεις σε μετακινήσεις έχουν «εκτοξεύσει» το μπάτζετ για την προσεχή αγωνιστική περίοδο κατά 30.000 ευρώ,  με αποτέλεσμα η ομάδα του «τριφυλλιού» να δυσκολεύεται να εξασφαλίσει τα συγκεκριμένο ποσό.

Το παρών στη συνέλευση έδωσαν μέλη του ιστορικού συλλόγου, καθώς και φίλοι της ομάδας. Ο Πρόεδρος του Παναρκαδικού, Βασίλης Κωστόπουλος, ενημέρωσε τους παρόντες για τον προγραμματισμό του φετινού καλοκαιριού που ξεκίνησε ιδανικά, όμως τα δεδομένα άλλαξαν άρδην, μετά την ανακοίνωση της κατανομής των ομάδων στους Ομίλους της Γ’ Εθνικής και την παρουσία του Παναρκαδικού στον 6ο όμιλο.Η διοίκηση επέμεινε στη θέση της για αδυναμία συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, αν δεν εξασφαλιστεί το επιπλέον ποσό του μπάτζετ που απαιτείται. Επίσης τονίστηκε ότι το ΔΣ δεν θα πάρει αποφάσεις «εν θερμώ»,  αναμένοντας την εξεύρεση λύσης μέχρι την ύστατη στιγμή. Οι παρευρισκόμενοι κατέθεσαν κάποιες προτάσεις, ενώ την ίδια ώρα ο Πρόεδρος του Παναρκαδικού τόνισε ότι υπήρξαν κάποιες προφορικές υποσχέσεις, κατόπιν συνάντησης με Δήμαρχο και Περιφερειάρχη, νωρίτερα το μεσημέρι της ίδιας ημέρας. Παράλληλα, ο κ. Κωστόπουλος έθεσε το ερώτημα αν αξίζει η ομάδα να πάρει το ρίσκο, χωρίς εξασφαλισμένο το απαιτούμενο μπάτζετ, με μόνη εγγύηση τις προφορικές υποσχέσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, πιθανότατα την προσεχή Δευτέρα, η διοίκηση του Παναρκαδικού θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να ενημερωθούν οι φίλοι της ομάδας και οι όποιοι ενδιαφερόμενοι, για το πώς ακριβώς έχει η κατάσταση.

Τέλος, ο Παναρκαδικός οφείλει να ενημερώσει την ΕΠΟ για το αν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα, πριν την διεξαγωγή της κλήρωσης (είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Τετάρτη 11/09), καθώς σε διαφορετική περίπτωση, θα επιβληθούν «τσουχτερά» πρόστιμα και αφαίρεση βαθμών στο σύλλογο.