Χρ.Λαμπρόπουλος: “Καλούμε όλους τους επισκέπτες να περάσουν ένα ασφαλές καλοκαίρι, σε μια από τις καλύτερες περιοχές της χώρας” (vid)

Σάββατο, 15 Μαΐου 2021 12:00

Για την έναρξη της θερινής τουριστικής σεζόν μίλησε το πρωί του Σαββάτου από την πλατεία Άρεως στην Τρίπολη, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ.Χρήστος Λαμπρόπουλος.

Στις δηλώσεις του ανέφερε μεταξύ άλλων: “Σήμερα προβλήθηκε σε πανελλήνια μετάδοση το σποτ για την έναρξη της τουριστικής περιόδου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Κάνουμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, για να έχουμε ένα καλό καλοκαίρι φέτος, πολύ καλύτερο από πέρυσι, προκειμένου να ενισχυθούν οι επιχειρήσεις μας. Καλούμε σήμερα όλους τους Έλληνες, αλλά και τους επισκέπτες από τις υπόλοιπες χώρες να επισκεφθούν την Αρκαδία μας. Είναι ένας τόπος που έχει ένα σωρό πλεονεκτήματα”.Παράλληλα αναφέρθηκε στις ακτές της Κυνουρίας, στην προσβασιμότητα, στην εγγύτητα της Αρκαδίας σε πύλες εισόδου της χώρας (αεροδρόμιο Αθηνών και Καλαμάτας), στους αρχαιολογικούς μας χώρους, στα μουσεία, στα μοναδικά μας μοναστήρια, αλλά και στα ΠΟΠ προϊόντα και τον γαστρονομικό τουρισμό.

“Καλούμε όλους τους επισκέπτες να περάσουν ένα ασφαλές καλοκαίρι, σε μια από τις καλύτερες περιοχές της χώρας”, ανέφερε στην συνέχεια ο Αντιπεριφερειάρχης, ενώ μίλησε και για την συμπλήρωση των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821, που αποτελεί μια ακόμα αφορμή, για να επισκεφθεί κάποιος την Αρκαδία το 2021,

Τέλος μίλησε για την στήριξη στους επιχειρηματίες τουρισμού, οι οποίοι δέχτηκαν ισχυρά πλήγματα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τα όσα είπε: